paktofonika tagliatelle si doma uděláš celkem rychle a nepotřebuješ ani strojek.
Tak 5min těsto, 30 min v lednici, vyválet 5min a hotový jsou asi za 3-4min.
paktofonika tagliatelle si doma uděláš celkem rychle a nepotřebuješ ani strojek.
Tak 5min těsto, 30 min v lednici, vyválet 5min a hotový jsou asi za 3-4min.
Zina já už bohužel v londýně nebyla jen tak navolno dost dlouho, brali mě vždycky přátelé (při mých posledních návštěvách), už si nepamatuju ani čtvrť. ale žila jsem v domnění, že tam je to obecně spíš na jistotu - já snad nikdy nebyla nespokojená.
paktofonika Makovec s polevou z bílé čokolády? Krémová náplň do koláče z křehkého těsta? Bílý mák je jemný, oříškový, krásně vypadá, mňam!
mitford sister Tomu rozumím, já taky většinou nedávám pozor, když mám místního průvodce, a pak se biju do hlavy, když se tam pak ocitnu sama, že nikam netrefím :-).
prosim rychly dotaz k cuketovym spagetam-maji byt trochu krupavy, nebo uplne mekky?
viktorka_od splavu Já teda nevim co je objektivní pravda, ale přistupuju k nim jako k špagetám normálním, takže za mě jen tak rychle prohřát, aby se o nich dalo taky prohlásit, že jsou al dente. Nebo klidně do syrových vmíchat teplou omáčku. Úplně měkký za mě teda určitě ne.
viktorka_od splavu do ty smetanovy omáčky je dávám syrový, nechám prohřát 2min. Ty s pestem jsem prohodila na pánvi, protože pesto jsem přidávala studený. Takže za mě měkký taky ne.
Karoleena nellielovett aha děkuju. no asi jsem si to představovala kapku jinak, asi podobnější té cuketové pomazánce. křuplavý nerada:-/
Holky, nemate nejake osvedcene tipy, co varit na chate rychle po prichodu z vyletu? Budou tam i male deti. Nemam ted bohuzel kuchyn, tak si nemuzu nic predvarit (sekana, gulas, trhane maso), tak mi dochazi napady na cely tyden. Diky
mitford sister Malvin Curry House je vyborny, tam jezdime radi, i když tam nemaji Masala Papadums :)
Pind - jsem mela vzdycky rada, ale v posledni dobe jsme uz asi dvakrat nebyli moc spokojeni, skoda, ale dam jim jeste sanci :)
Za rohem od Pindu je Grand Rasoi, mala, obycejne zarizena restaurace, kde vari Indian&Thai, to taky stoji za navstevu.
Nedavno jsem byla po delsi dobe v Indian Jewel v Tyne, menu bylo ok, interier maji asi nejhezci ze vsech indickych restauraci v Praze, ale prijde mi to tam takove pro turisty...
A taky kousek od Pindu je Srilankan Curry House, ktery jsme jeste nevyzkouseli, nemate zkusenost?
baltik Kuskus? Delam ho s rajcaty, paprikou, klobasou/masem a slanym syrem.
Je to instantni, takze si vsechno nakrajim, pokud ho delam s uzeninou, hazim ji do hrnku k jeste nezalitemu, jen osolenemu a opeprenemu kuskusu, nez se kuskus udela, prohreje se. Kdyz je to hotove, prihodim zeleninu a slany syr (zkousela jsem korbacky, ale i blatak, ktery je min slany a funguje taky). Vrchol gastronomie to neni, ale da se to.
Rychly jsou treba domaci ala bolonsky, mlety, sul, pepr, bylinky dle chuti, nechat zprazit (nasucho, varim s olejem spis vyjimecne), pridat protlak a kecup.
Taky mi prijde rychly Chilli con carne, ale nevim, jestli by deti ocenily fazole.
baltik těstoviny na všechny možné způsoby - se šunkou, cibulí a vajíčkem na pánvi, s pestem a sýrem, se sýrovou omáčkou (kuřecí na nudličky, smetana, sýr), a pak rýži, v provizoriu vezmu na milost pytlíkovanou, všechny možné druhy rizota
baltik špenát s vajíčkem a bramborama, bramborový guláš, klasický rizoto, masový koule s rajčatovou omáčkou a těstoviny, čočka s vejcem. Nevím, pro kolik lidí budeš vařit, ale vše mi přijde rychlý a nenáročný.
baltik a ze sladkého jsou vděčné palačinky a krupicová kaše.
nellielovett pro 4 dospele a 2 deti. A jak delas rychlou rajskou ke kulickam?
nellielovett me by spis zajimaly ty koule, jako rychly recept
viktorka_od splavu Maso, vajíčko, porek/cibule, česnek, sýr, nějáká bylinka. Udělat kuličky a strčit do trouby. Třeba.
baltik Kromě zmíněného mě ještě napadá vybavit se tortilami, ty se dají taky naplnit rychle a ledasčím - nakrájené maso, zelenina, jogurtový dresink. Červená čočka s vejcem, různé hustší polévky...
brrr jo, akorát mi to nepřipadá jako rychlý recept. ale já jsem dost nešika, tak to bude tím:-)
baltik rajčata z konzervy, česnek, sůl, pepř, bazalka, určitě by šlo dosladit.
viktorka_od splavu přesnfě, jak píše brrr. Buď do trouby a nebo na pánev a pak dodělat v omáčce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.