nellielovett me by spis zajimaly ty koule, jako rychly recept
Skákneš do IKEA a koupíš pytel köttbullar, to je hned! ![]()
nellielovett me by spis zajimaly ty koule, jako rychly recept
Skákneš do IKEA a koupíš pytel köttbullar, to je hned! ![]()
barbucha no právě ty ikea kuličky (podle spešl receptu:-) dělá muž a je to teda operace na dvě hodiny, včetně toho že se to dost dlouho peče.. ale jsou výborný![]()
Dneska low carb šunkofleky ze zelí, zprvu jsem k nim měla nedůvěru, ale překvapivě dobré, takže dělány už poněkolikáté.

tarra Dobrý nápad! To zkusím taky. A krásný talíř!![]()
Dadoo Děkuji! Tenhle je dezertní, ale máme všechny, stará původní klasika.o)
tarra tyhlety talíře měla babička
, už sou rozbitý, ale tuhle sem je někde viděla a mám v plánu je koupit.
Zeny, jdu podekovat za ten recept na cuketovou pomazanku! Delala jsem vcera s tim, ze to bude na dnesek priloha k masu (na ten hnusnej "chleba" tady je skoda neco davat, a ja ho ani nejim). Pritel, kterej do vcerejska ani nevedel, co nejaka cuketa je, to objevil chladnout v mise na lince a pry, ze to musi hned ochutnat, ze mu zvedavost neda. A nez jsem se vratila z loznice, kam jsem zasla posbirat knizky ke vraceni do knihovny, tak to VSECHNO sezral!!! Pry to bylo vyborny jako dip - vzal si k tomu nejaky tortilla chipsy
Tak sice nemam moc radost z toho, ze dnes k veprovym kotletkam mame houby, budou holt jen se salatem, ale mam radost z toho, ze nekdo odchovanej na mastnym smazenym kureti a McDonaldu nejen ze ji zeleninu, ale jeste mu chutnaji experimenty z Ceske republiky ![]()
Pry toho priste musime udelat vic! Neni problem - cukety jsou ted k dostani vsude, a ta pomazanka je fakt lehka a jednoducha ![]()
MP Marge Cuketová pomazánka je skvělá, ale zde doporučovaný salát cuketa-feta-balzamiko u nás žádné příznivce bohužel nanašel:-(
Sweet Potato Vidite, to bych taky mohla zkusit...
tarra snazila jsem se to najit na webu a nasla jsem jen jednu nejakou super dietni, kde to cele bylo spojeno jen jednou mozzarellou, mate nejaky jiny recept nebo to fakt funguje?
baltik Tak v naší verzi je to hlávkové zelí pokrájené na větší kusy (asi 8 cm), prosolí se, spaří vodou (původně se má chvilku povařit, ale nám to chutná víc na skus, takže už jen spařuju), do toho nakrájené uzené (tady uzená krkovice), nakrájené žampiony, opepřit, přidat vajíčka s mlíkem, vše dohromady promíchat. Vyklopit do pekáčku, posypat strouhaným sýrem, peču hodinu.
tarra jo, vajicko s mlukem zni duveryhodneji, diky :)
brrr jeste k te rajske, ja davam do klasicke omacky jeste cesnek a posleze lzici balsamica. Ciste do te zakladni, je to fajn, dostane to trochu takovej nakop, delam to z dobrejch domacich rajcat a je to fantasticky, cerstva bazalka.
V pa jsem pridala domaci klobasu (syrovy se tady prodavaji) s fenyklem a sardelovou pastu a uspech, na cuketovejch nudlich super.
nellielovett To pesto vypada fajn, roste mi jalapeno na balkone, tak vim kam to dam, dikes. Ja jsem delala zuketovy nudle koncem tyden, jak pisu o prispevek vys a s tou rajcatovou a parmezanem super, bylo to raz dva, pouzivam zakladni recept od Jamieho na klasickou rajcatovou plus jsem pridala ty sardele a domaci klobasu a dve hrsti bazalky cerstve nakonec, moc dobry. V so rano do toho byly huevos rancheros s batatama, ty jo, super!

prosim rychly dotaz k cuketovym spagetam-maji byt trochu krupavy, nebo uplne mekky?
Kdyz je nedavam do omacky jak psala nellielovett tak je malicko sejmu v mikrovlnce 2 min. jsou nekrupavy pak a ohebny. Me chutnaj tak uprostred, ne syrovy a ne uvareny.
baltik Aglio olio
15 min a mas uvareno, i kotel klidne
Vcera byl losos s chrestem a panzanellou do ktere jsem dala rukolu a bazalku. Brambory v trhu krasny novy a na balkone kila pazitky a petrzele, tak se nedalo odolat. Losos je v lehke marinade na chvilku jen, oliv olej, citron, peperoncino vlocky, sul pepr, med a malicko dijon hortice. Na prudko s kurkou. Dobry to bylo. 
Kdyz je nedavam do omacky jak psala nellielovett tak je malicko sejmu v mikrovlnce 2 min. jsou nekrupavy pak a ohebny. Me chutnaj tak uprostred, ne syrovy a ne uvareny.
2 minuty v mikrovlnce, no super! to jsem potřebovala přesně:-) plus jsem dnes četla recepis na květákovou "rýži" z nasekaného květáku, jen osolit a na cca 10 min do mikrovlnky - znáš, je to dobrý?
ps: rajská a rajčatová omáčka by se neměly zaměňovat.-)
0zero7 jo ještě abych nezapomněla, dnes jsem četla bakalářku pojednávající o nízkosacharidové dietě - vynalezli ji už na začátku 20. stol. jako léčbu epilepsie, to jsem vůbec netušila, ohromně zajímavý!
viktorka_od splavu JJ to delam, delam z ni nejradsi teda kvetakovej grilled cheese, smicham se syrem a vejdem a upecu "krajice" chleba a pak do toho dam ostrej cedar a cervenou cibuli a zase zapecu, k tomu velikej salat ze spenatu a rukoly s hodne octovou zalivkou, super to je.
Ta kvetakova ryze se da delat i smazena treba po asijsku, to je dobry taky.
Tady se to da koupit uz v pytliku, takze nic neresis. Jo a da se pouzit i na tu kvetakovou pizzu ale musi se poctive vymackat vsechna voda.
RE low carb, jj taky jsem to cetla, harvard publikoval nedavno studii o keto a cukrovce, super vysledky pry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.