Gatita Díky :-)
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa pekla sem teďka chleba na tý litinový pánvi, a teda když pominu ten adrenalin, že se spálim/upustim si tu horkou pánev na nohu a že musím rychle nařezávat, tak bych řekla, že peče líp, než ten kámen co mám, dělá lepší kůrku odspodu..
Ounz a co velikost? A jakou přesně mas? (Vybírám si, ehm, dárek k svatku :-)
Potrefenáhusa koupila sem Lodge, koukala sem, že na ní lidi dost pečou a dá se koupit i poklice. A mám 30 cm. Docela velká, ale já chtěla, aby se tam právě vešel i chleba (a taky mám ten hrnec 24 a ten je na tyhlety srandy docela malej)
Ounz a není velká moc? A melas nejakej důvod k nákupu na de amazonu, krom ceny?
Potrefenáhusa no, jako JE velká, ale je manipulovatelná. Kdybych neměla ten hrnec, asi bych cílila na tu 26 (a pak toho asi teda litovala) já sem s ní spokojená, ale uznávám, není úplně malá. Sem ji někde fotila pro představu a pořád tu fotku mám (zrovna sem nad ní dneska špekulovala jestli vymazat)

A z amazon.de panč tam mám účet a měla sem ji tam v košíku a objednávala sem z tama ty nanukový formy, který jinde nemaj (ehm
) a jěště nějaký cd..no ale jinak ji maj i na českých eshopech.
Potrefenáhusa Gomasio jsem si dřív ráda kupovala a už dlouho teda neměla. Poslední dva pytlíky byly totiž s proteinem navíc, tak mě to úplně odradilo![]()
Jo a koupila sem si černou sůl, tak sem na ní zvědavá ![]()
Ounz jakou? ja ji mam a nepouzivam, ale je dekorativni.
Ounz jestli tu pukavcovou indickou, tak tu jsem zkusila použit dvakrát a úplně ji nedávám
Ounz pak mám ještě havajskou lavovou, ta je gut
a ta pánev vypada ale teda super (a velká)
tina no to teda :-(((((
jinx Potrefenáhusa tuhle

V coutry life, je to jen 100gramů, naštěstí..no sem na to zvědavá teda..
edit ale mám jemně mletou, sem si nevśimla že tahle je celá..
Potrefenáhusa a pánev je super a kdyžtak mají menší ![]()
Ounz jestli tu pukavcovou indickou, tak tu jsem zkusila použit dvakrát a úplně ji nedávám
to je jaka? to neznam, ale zni to dost slibne ![]()
Ounz tuto neznam, ja mam nejakou ve velikych hrudkach ve sklenici.
jinx no pro mě je to první kontakt s černou solí, doma mám jen bílou a růžovou, slabota :)
jinx Potrefenáhusa tuhle
V coutry life, je to jen 100gramů, naštěstí..no sem na to zvědavá teda..
edit ale mám jemně mletou, sem si nevśimla že tahle je celá..
tu hned pojdem pozriet. Davalasi na chlieb? Aka je?
Ruzovu mam, pouzivam na bagety, vyzera to dobre a aj chuti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY