Karja Já ne. Já ho dělala jednou, kdysi, a nějak mě neuchvátil. Ale určitě bych ho lehce oblanšírovala.
Co se smaženého květáku týče, já musím mít klasiku. ![]()
Karja Já ne. Já ho dělala jednou, kdysi, a nějak mě neuchvátil. Ale určitě bych ho lehce oblanšírovala.
Co se smaženého květáku týče, já musím mít klasiku. ![]()
Karja ani ja to nebyla:-( normalne smazim. ty suseny veci z trouby u nas nefrci
Karja Podle Grossularia? Ten jsem dělala, byl skvělý, sakryš, ale ten recept už nemám, zůstal někde ve starém telefonu. Třeba si někdo vzpomene.
Sweet Potato To je jedno, uz dosmazuji. Se mi to tady nejak vsechno plete.
Karja A nejseš to ty, kdo si vede podrobný poznámky o celý parfumánii? Jak se to mohlo stát?
(snad se teď nepletu já)
Dadoo - chci poděkovat, listový těsto z lídlu supr a taky jsem dřív rolovala a teď už jen překládám, pohoda a rychlovka.
jitřenka děkovat netřeba :-) Jsem ráda, že jsi spokojená ![]()
coralline Jsem to ja, ale vis co, recepty, na to jsem proste kaslala!
Karja nejsem Dadoo ani Viktorka, delam to pravidelne. normalne obalis v trojobalu, das na pecici papir postrikany-potreny olejem a pak to potru olejem steteckem nebo postrikam. mama to nepredvaruje, ja ano a ona prisaha, ze to zkusila a lepsi je bez. tak si vyber. :D pecu v horkovzdusne na 175C
je to super, ja nejim smazene a smazeni navic nenavidim, suche to neni, normalne krupava kurka a kvetak je sam o sobe docela mokry. dite je spokojene.
edit: pisu pozde, tak treba na priste.
Karja a grossularia nedelala klasiku, ale v testicku. to jsem nikdy nezkousela.
continuity Ano, to v testicku jsem pak nasla, priste to tak udelam;-). Diky, diky.
continuity jj v těstíčku a mně to moc nejelo..květák miluju, smažený poslední dobou už vůbec nemůžu a kdyby někdo dodal recept na smaženej ‘pečenej’, tak budu šťastná..
Ounz o dva moje prispevky nahoru? ![]()
ja tak jinak delam i kapra na vanoce a je vyborny. jak je to tucna ryba, neni opravdu potreba ji dodavat dalsi tuk smazenim.
continuity aargh
dík
no já smažený jednou za uherák fakt ráda, ale můj žlučník ne..bohužel. A pravda, zdravý to není ani trochu
continuity ja to taky takto delam. Nepredvaruju, jednou jsem ho predvarila moc a od te doby to nezkousim.
vyuzila jsem dnesni castecne home office a uvarila si obycejnou dynovou polevku, mam z toho radost jako maly dite, protoze posledni dobou se stravuju stylem parek u benzinky nebo obed ve 4 odpoledne u cinana :)
razorblade Taky jsem vařila dýňovou s kokosovým mlékem a kari. Přidala jsem k ní i krevety. Kluci jen protočili oči, že to teda nechtějí. ![]()
Renusatko aha, tak to ja ji delala lowcostove:D jen dyne, vyvar, smetana, pepr, sul :D
razorblade No u nás by se právě spíš snědla klasika, ale já měla chuť na tuhle. Tak mají smůlu, ale na obědě byli, tak mě to tak netrápí. ![]()
Někdo tady onehdá zmiňoval, že vyrábí léčivou zázvorovou pálenku - nepamatujete si recept/postup?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.