hint: dira ve fusce na slapce
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu Chodidlo?
jsem na zkoušku "založila" z 0,3 l jabkovice ten zázvorovej všelék - citron jsem neměla, tak jsem použila limetku, snad nevadí... a kam to teď mám uložit k louhování, do lednice nebo stačí pokojová teplota? a jak dlouho min.? ![]()

Mutziputzi KarBrrrnátky
Sweet Potato no...OT, hele![]()

Mutziputzi
(Nejsi ty můj nakonec muž?)
Akorát ty karbtyvíšco se myslím nedají krajově lokalizovat, ty patřej k čekuládě.
Sweet Potato čekuláda rikal muj deda.![]()
Zarinya No přesně, u nějakého dědy či babičky by mne to asi rozněžnilo, ale jinak ne-e!
ice jo, zřejmě ofina. Kštice je proti tomu roztomilý archaismus.
Zarinya a spol. Byla quinoa? Co jste zdravého vařily? Já teda quinou s červenou cibulí, koriandrem, limetou, ředkvičkama, avokádem, vajíčkem, dýňovými semínky... A ještě k tomu hummus :-).
Zarinya Tohle já už nikdy nezažiju
. Koupit si cestou domů pizzu...
999 tlapkam,jednou za cas je to fajn.:-)
ale ten tvuj salat je fakt lakavy.![]()
Zarinya Já si musím vařit luxusně, abych nezáviděla :-).
999 to je jasny.:-)a jeste bonus stihla postava.
Zarinya Tak moje padesátikilová matka snídá špek a pod deset knedlíků nejde...
.
999 jo tak to ted zavidim ja tvoji mamince.![]()
Zarinya Já taky :-). Postavu bych asi měla stejnou, ale co všechno bych mohla sežrat :-).
999 Ty mi připomínáš jednu moji kamarádku, která je věčná dietářka (kvůli linii teda, nemá žádná omezení), ale zároveň je paradoxně nejlepší kuchařka, co znám. Vždycky říkám, že je to proto, že jí hrozně málo-ale když už, chce aby to stálo za to :-)
A nemůžeš třeba veganskou pizzu? Nevím jestli se dá někde v Praze pořídit, ale chodili jsme na ni v NY a byla výborní. I můj muž se na ni napřed tvářil dost nedůvěřivě, nakonec si ji zamiloval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025