Garfie U mně je to s pizzou úplně o h..... Nemůžu lepek a rajčata. Ale jak říkám, koupím si super rybu, krevety, steak...Jen tomu chybí ta bezstarostnost, koupit si cestou domů pizzu, nebo hamburger
.
Jídlo a vaření
999 No ona myslím byla právě i bezlepková, ale je jasný, že běžně k dostání nebude :-( Lituju tě moc, chápu, že se s tím člověk naučí pracovat, ale bez rajčat....![]()
Mrakoplas OMG![]()
Mutziputzi ja chapem, ze to ma byt recesia ale na niekoho by boli take vtipky nevhodne a niekde hej? Nepoznam tu stranku, preto pytam vysvetlenie, asi mi cosi uniklo.
Mrakoplas a jaka narodnost/rasa ti tam prosim tebe chybi? soupni si tam Zida, Eskymaka, Cikana, co potrebujes, zustane pointa? Prazsky institut pro urazeni Brna eee? Ja tak rada vysvetluju vtipy...
Mutziputzi mne tam nechyba nic, len mi to neprislo vtipne ale ja tomu samozrejme nerozumiem. Nemusite vysvetlovat nic, uz vas nebudem oberat o cas :)
Mrakoplas Nic ve zlem![]()
Mrakoplas On totiž existuje recipročně i Brněnský institut pro urážení Prahy.
jde o zcela neškodné špičkování mezi dvěma městy. Nevím, jestli to na Slovensku máte taky.
Dadoo dakujem, to som nevedela. Bez toho kontextu mi to stracalo vyznam. Asi som to mala dat radsej do vlakna blbe dotazy ![]()
Mutziputzi v pohode, bola som uplne mimo obraz, takze otazka bola fakt debilna, to uznavam.
999 Uzasne to tve jidlo vypada. Ja jsem dnes vyrobila kombinaci "the best of", co se doma naslo: pecena repa+cizrna+cervena cibule+cerna ryze a bylo to prekvapive vynikajici.
Zacalo se mi delat nejak zle po mlecnych vecech, nikdy jsem to nemela az ted.
Ale aspon spotrebuju ty zasoby lustenin doma
Luna The best of doma já jím pořád :-). Prostě si do misky dám všechno dobré... Pečenou řepu, avokádo, vajíčka, hummus, ořechy, dýňová a konopná semínka, beluga čočku, cizrnu, opečený kadeřabek, kapustičky...za mě dobrý :-).
Prosím, listové těsto na pecicim papíru ještě rozvalite, nebo tak jak je z obchodu. Ještě jsem ho neměla.
Tak Betty tak, jak je z obchodu. 0 prace:-)
Díky, jdu na to.
Garfie teď jsem jedla pizzu jen potřenou olivovým olejem s petrželí a na to byly poházené kousky uzeného lososa a krémový sýr (to až po upečení). Výborná i bez rajčat ![]()
Tak upeceno.
taky pěkné!
Proč ne Eva Věřím, já miluju jen takový ten "pizza chléb" nebo jak tomu říkají-pizza potřená olivovým olejem a česnekem....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025