coralline tady a myslím těch malejch tam maj vic z ruznejch materialu

Potrefenáhusa Uáááá, to mám daleko, ale píšu si, díky.
coralline no a výše zmínený nordicware dělá růžně velký..počítají to na cups
Ounz A to se dá koupit i někde v kamenných obchodech nebo jenom z netu?
Jo a ještě - kolik cups je na poloviční bábovku? ![]()
coralline dá se koupit, např potten a pannen, možná na netu budou mít asi větší výber. Poloviční bych řekla na 6 cups?
A kynutou bábovku s čokoládovou náplní s ořechy znáte? Já se dneska jen válím a jím a ještě jak to tu čtu, honí mě mlsná.
Kokoska znám, moc mi nechutnala. Ale úplně nejvíc mi na ní vadilo, že ta náplň vypadávala. Možná to bylo provedením.
Tvarohovou mám ráda podle receptu od kitchenette https://kitchenette.cz/clanek/200-tvarohova-babovka
Zarinya nedala bys sem, prosím, recept na tu pomerancovou?
Potrefenáhusa Já mám bábovkovou formu od Nordicware (tu o pár stránek dřív postovanou turbínu) a ta bábovka z ní je tak krásná, že v ní dělám všechny lité buchty - makovec, perník, bramborovou s kakaem... tak třeba tohle by byla cesta? ;)
Suchý, určitě..

Lamicka snad nevadi,ze je z mimibazaru.
Tohle je zaklad,ja pridavam jeste trochu rumu,rozsekanou horkou cokoladu a vlasske orechy.
https://www.mimibazar.cz/recept/160533/nadychana-babovka-s-tvarohem-a-pomerancovou-stavou
koukam,ze pisou jen 2/3lzice pomerancove stavy,ja davam vsechnu z jednoho pomerance.
Ounz
ale pekny.
Ounz Díky moc za info, mrknu se na to.
Zarinya stejnak sou jen na koukání
děkuju
coralline nz :)
Ounz jakto,jen na koukani?
Zarinya dělam si srandu
sou na snídani..
Ounz no proto....uz sem myslela,ze maketa![]()
Zarinya no, doufejme že ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.