Karja ten krém si uslehej doma a dej do sáčku. Já používám ty z Ikey. Pak na místě ustrihnes růžek a krásně krém vymačkaš. A ovoce navrch. ![]()
Jídlo a vaření
Dadoo Noo, to vysleham na navsteve;-), tak snad to vyjde;-)
Karja tak to takovej problem neni, proste si obkresli talir na pecici papir:) pokid chces delat velkou vicevrstvou, tak 3 korpusy jsou az az a delej fakt tenkou vrstvu, aby se ti to rychleji prosusilo.
Karja Já s úspěchem používám tenhle recept a vždycky se podaří, ten trik s rozehřátým cukrem krásně funguje a se sněhem se krásně pracuje.
https://meringuegirls.co.uk/meringue-girls-best-meringue-recipe/
tady je to s videem: https://www.youtube.com/watch?v=oIxb1HhX1r0#
Já mám recept z lucylovetobake, nebo tak nějak, Slovenka s blogem. Ono je toho docela hodně už treba ze 3 bílků, záleží, kolik lidí chceš nakrmit. Rozležení bych tady vůbec nedoporučovala, čím čerstvěji poskládaný, tím podle mě lepší. On jak ten korpus naráhne vlhko, tak už to pak není křupavý a nadýchaný ale lepkavý.
Magráta
viděla jsem na IG
Za 10 minút navarené, ešte rýchlejšie zjedené.
Cuketové špagety, medvedí cesnak, hrachové klíčky, reďkovka, feta syr, tekvicové semiačka. 
milacka krasny
jdu hledat recept na cuketovy spagety.
Tak jsem si dnes udělala placky ze šmakouna, mozzarely, eidamu a vajec. Jsem přecpaná tak na týden. Fotit to opravdu nemůžu, protože první jsem dala do pánvičky na volská oka a vůbec se mi to nepodařilo odlepit a otočit.
1 balení šmakoun mexiko nebo provensálské koření
80g sýr (já použila 40g eidamu a 40g mozzarelly)
2 vejce
stonek jarní cibulky
sůl, pepř
Určitě by se hodilo hlavně těm, co jí bez sacharidů, protože výsledek je přes 4o g bílkovin, asi 2g sacharidů a podle použitých sýru kolem 30-50g tuku. Já jsem k tomu měla ještě brambory.
Zarinya ďakujem, je to chutné a rýchle jedlo, cibuľka, cesnak, olivový olej, cuketové špagety(škrabka Tescoma), ale aj s obyčajnou zúbkovou škrabkou to ide.
A potom som na ne dala, čo dom dal, teda chladnička. Vhodné sú aj rajčiny, ale tie kvôli HIT obmedzujem, hoci milujem.
Renusatko šmakoun je čo, prosím?
milacka vypada to krasne, ta cuketa je syrova?
lzicka medu k tomu sedi perfektne.![]()
viktorka_od splavu osmažila som ju krátko potom, ako som orestovala na olivovom oleji cibuľku s cesnakom. A ten cuketový stred som zjedla surový.
A ďakujem všetkým za kladné ohlasy, budete spokojné, skúsim aj kuracím mäsom, krevety musia byť tiež báječné, med často používam, ten kontrast je zaujímavý. Hlavne s kozím syrom a hruškami.
Aj v šalátoch ako zálievku citrón, med,šalátové korenie. Navrch posypané parmezánovými hoblinami a restovanými pikantnými orechami.
milacka To bych si dala :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY