Lamicka zalezi, v jaky cenovy kategorii. Z tech drazsich forma urcite potesi, ale zas aby to mela kde skladovat. Z tech drobnejsich - formy na mini dortiky, pekny kosicky na cupcakes, kucharka nebo by mi rozhodne udelala radost nejaka surovina, treba mandlova mouka na makronky....plus hromada super kramu z kitchenette eshopu....tam snad kazda vec na peceni je super. Ale byva to dost drahy. Zajimavy jsou treba derovany formicky na kolace, aby se lip propeklo testo. Nebo jeste! Pokud zdobi kremem, tak ty zdobicky co delaj kytky.
Jídlo a vaření
711990 myslim že jsem četla, že se kitchenette chystá ten shop výhledově zavřít?
Potrefenáhusa přemýšlí i o prodeji
Potrefenáhusa jj, jsme zadoufala ze aspon neco zlevnila, ale bohuzel. Jako zkusmo bych tam byla schopna objednat tak za 5k minimalne![]()
Potrefenáhusa Nejen Kitchenette, i Kulina snad bojuje o přežití či se bude prodávat.
Blbej dotaz, ale bílej chřest se musí vždycky loupat? Mám tady úplně mlaďoučkej, čerstvej, tak jestli to není zbytečný?? Dík
Karja Krásný je máš, já ti zvednu sebevědomí! Poleva se totálně zvrhla, protože jsem měla odložené nějaké bílky a zapomněla jsem kolik
takže mi tak nějak ve fázi "je to ještě ku..vsky tekutý" došel cukr. Poleva tekla jako jako voda z vodovodu, aspoň to bylo raz dva namalovaný
no a vrchol je, že to mám ve vánoční plechovce. Zbytek polevy mi bylo líto vyhodit, tak jsem do ní narvala tvaroh, by očko mouku a upekla z ní muffiny (překvapivě dobrý). No Babica hadr.

tina zkus zlomit konec, jestli zůstane viset na vláknech. Ale pro jistotu bych asi uvarila jeden testovací kus
.
tina Tak v nejhorším ho oloupeš uvařenej :-)
tina cca od poloviny bych oškrábala, varem ty vlákna trošku zpevní
711990 muze to byt i drazsi. Mrknu na tu kitchenette, ta me nenapadla. Mne se nejvic libi ta forma. A ty mas ty uly nebo plastve? Jestli si to nepletu.
continuity ten valecek me taky napadl, ale myslim, ze pece spis vetsi veci
Lamicka ja mam plastev a pouzila.jsem ji jednou, vsecko se prilepilo a do dneska se mi nepodarilo vsecko oskrabat:((( ale ona je fakt slozita a plna zahybu
711990 toho jsem se presne bala:(
Moc nemusim zmrzlinu. V zivote me uchvatila jedna jedina a ted druha. Doporucuji Parlor v Karline na Krizikovy. Veganska Jahoda s bazalkou a balsamicem je fak vyborna. Uz ji mam po nekolikaty.

Lamicka no hlavne i kdyz vymazes a vysypes, tak ty debilni maly vcelicky a okraje ulu se proste nepromazou a prilepej:( ale taky je to testem, asi neco min sladkyho a vic suchyho by mohlo fungovat. Ja se jenom jeste neodhodlala, no.
ice Parlor je super, ale je to hrozne mini porcr na muj vkus:D ja bezne davam 3 kopecky v Angelatu:)
Lamicka ty specialni zdobici spicky, co z nich udelate rovnou kytky kremem?
Rebarborova buchta ![]()

rebarbora je výborná v kombinaci s jahodama
RoSa a se šampaňským ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY