Lamicka Možná bys něco pěkného na pečení objevila v Tchibo.
Co třeba tyhle formy na dort? Pokud hodně peče, asi by se hodily 2 sady po 3 kusech.
A taky se zivim uz tyden smoothie z cerveny repy...barva je bozi ![]()

Lamicka Taky myslím, že to bude nejlepší dárek, z toho co padlo :-)
Garfie Jj, formy na babovky muze stridat a prinejhorsim ji posle o dum dal :)
Kokoska No,páni...kolikrát je dobrodružství vyklopit jednu bez úhony,tohle bych chytala na zemi. Sázím na jednodušší pečení.

rozarka ty sou!
Já sem dneska pekla na zkoušku loupáky a protože sem si nekoupila mák (hlava děravá), tak sem do nich dala skořici..jumy

Ounz ty jo, to jsou takový ty listovy, co měla maskrtnica ve stories ?
Krásný!!!!
Potrefenáhusa ne tyhle sou ty obyč český, co na nich má bejt mák ( kterej nemam
) ale ty listový croissants už sem taky zkoušela, spousta srandy s tim a výsledek vždy ve hvězdách. Je tam ale dobře vidět to zlepšení a hlavně, člověk to někam přinese a řekne, hele kvasový croissanty a toho vzrušení co to vyvolá ![]()
Ounz Krásně stočený
,srdce se na ně směje. Já měla v úmyslu kváskový,ale sice mám mák,zato jsem zapomněla převést kvásek na pšenici
Takže droždí.
rozarka děkuju
já právě už trvale vedu žitný a pšeničný vedle sebe, takže ho mám k dispozici pořád a i když je původně z toho žitnýho, tak už tak dlouho ho krmím pšenicí, že už by se tam to žito snad ani najít nedalo..
Ounz Ještě je tu příležitost,v sobotu mazanec,to bude premiera.
rozarka tak ať se vydaří!
0zero7 díky ![]()
Ounz to je tak krasny, ze bych to nedokazala vyrobit ani z moduritu, natoz aby to bylo k jidlu![]()
jdu pro cukr na mazanec:p
viktorka_od splavu děkuju
ale zvládla bys to, neboj!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.