milackamakovej budu zavidet!
tesim se na fotku.
Jídlo a vaření
Zarinya dúfam, že sa vydarí, dlho som nepiekla, odfotím, budem sa snažiť nič nepokaziť. Mama robí krémeše, tie sú vždy ukážkové.
rozarka jj taky si myslím že stejný, ale trochu mě zviklal, proto se ptám
Pečete krásné mazance. U nás v Lidlu mají ale TAK STRAŠNĚ dobré mazance, že mě ani nenapadlo péci vlastní. Už jíme třetí.
Dík všem. Ono to je sice premiéra, ale recept je osvěčený a s kynutým si docela rozumím, takže jsem věděla, do čeho jdu.
Potrefenáhusa to je krasa!
crazydaisy díky, podle pecem pecen a byly vyborny
Potrefenáhusa mas to opravdu krasny, obdivuju hlavne ty ruzny tvary. Uz jsem parkrat chtela jidase taky zkusit, ale u nas uz nikdo peceny neji. Sama bych to jiste zvladla, ale to bych to malo, co se mi podarilo zhubnout, mela hned zpatky
Potrefenáhusa máš je krásný
crazydaisy jedlý je to fakt hodne.ale zase jenom jednou za rok ![]()
neni to tezky, jen se vyválí nudle
Potrefenáhusa no jo lehky, jak pro koho. Ja jsem kynuty testo delala snad jednou v zivote a milosrdne si ani nevzpominam, jak to dopadlo ![]()
crazydaisy a vono to ale není tezky, kvasek delam zvlášť, jinak to narvu do robotu a voila!!!
Potrefenáhusa no jo lehky, jak pro koho. Ja jsem kynuty testo delala snad jednou v zivote a milosrdne si ani nevzpominam, jak to dopadlo
Je to v pohodě. Kvásek zvlášť, pozdě večer zadělám těsto, ráno upeču... mazanec je právě v troubě.![]()
edit, teď čtu, že vevnitř nebyl..na tohle je fakt dobrej ten zapichovací teploměr, upečese akorát, vláčnej a není přesušenej..
Potrefenáhusa jidáše krásný!
Potrefenáhusa
krasny
Potrefenáhusa Moc pěkné
. Já taky tvrdila,že kynutý i poslepu. Ségra zadělává v pekárně,neb jí prý jinak nevykyne. Tak jsem jí na něj zadělala.....a nic. Fakt,jednou se těsto ani nehlo,přestože kvásek OK a podruhé vypadalo nadějně a vyšlo mi spálené bláto. Tak už se nekasám.
Ounz Večer,jak svítil měsic,tak jsem si vzpomněla,cos psala o úplňku a těstu. Ale zrovna o velikonocích ,které jsou právě podle stavu měsíce,by to mělo být rok co rok stejně.To by už předci vychytali ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY