brrr K odpolední kávě padly poslední kousky, tak kdybys nevěděla co s těmi bílky, tyhle řezy jsou mňam...
Jídlo a vaření
brrr krásnej. Vidíš maškrtnice do kváskovýho taky dává celý vejce. To já taky kvituju. Jinak z bílků se dá udělat omeleta, anebo taková ta klasická zeleninová polívka s nokama z jíšky a vejce (myslim, že vaněk též má ve svý knize, já ji znám od tety).... anebo pusinky ![]()
brrr parádny mazanec, reparát na výbornú.
brrr Jako vynikajici je fakt ta Pavlova, ale jestli jste preslazeny....
Karja My jsme hlavně přežraní ![]()
brrr Ja vubec, 4 kousky beranka, 6 chlebicku, rizek, salat, vyvar, dve kremrole, jsem v pohode:-D.
Karja Haha, koukam ze dnesni jidelnicek mame naprosto shodny, jen misto kremroli mam kremsnity ![]()
Fial(k)ová tečka za svátky.

Garfie kremsnita
tema se ted zivim u pribuznych v Chorvatsku. Delate domaci?
711990 Jasně, to je specialita mojí maminky, dělá je tradičně na Velikonoce (plus teda další výborné věci, uff, bojím se stoupnout na váhu
)
Garfie jezis mnam! Myslis, ze by maminka byla ochotna dat recept?:) zavidim ti ji!:) (maminku)
711990 Jasně, zeptám se. Ale bacha, mám pocit, že mi vždycky zatají nějakou důležitou ingredienci, protože se mi ještě nic nepovedlo tak jako jí ![]()
@Garfie a sakrys :D
domenica to je fialkový kir? To jsem si dávala ve francii, všichni okolo zvraceli a zůstali u rybízovýho, ale já ho miluju
i chutná ![]()
fialkový royal kir (se sektem)... a ty fialky fakt voní jako fialky, decentně, a přitom to není sladké
domenica Ty jo, to vypadá zajímavě, to bych docela ráda ochutnala, navíc fialky miluju! My jsme s neteří na Silvestra pili tohle, bohužel si nepamatuju moc na chuť, otevřeli jsme to o půlnoci...
Omlouvám se za stylové foto, ale lepší nemám.

Garfie chutná to jak kdybys měla v puse fialkovej bonbon
se sektem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY