milacka Upekla jsem dnes pro manžela k svátku tvoje makové řezy, jsou výborné!
Jídlo a vaření
4n4 super, to má teší a prajem manželovi k sviatku rovnako sladký život![]()
milacka prosim, jak delas ty celerove plavky? Vypada to cele uzasne.
Lamicka tu je recept
http://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/celerove-karbanatky-se-syrem
Dip som mala cesnakový.
milacka Mas to vzdycky pekne naservirovane;-)
Piekla som pavlovu a planovala som zo styroch malych urobit poschodovu torticku, aby som sa podakovala susede za pomoc. Ehm po prichode do kuchyne som zistila ze niekto neodolal a dokoncasi aj nazdobil. ![]()
Vzala som jej vino teda.

milacka krasne buchty aj placky vyzeraju uzasne a zravo ![]()
Janulik03 Krásná Pavlova! To je mé tajné přání, udělat ji, ale zatím jsem k tomu neměla odvahu - peču v plynové troubě, na bombu, a délku šlehání, na pořádný sníh, bych tyčákem asi taky moc nedala. Bych ho nejspíš zavařila. Tak zatím jenom zálibně koukám a snad jednou..někdy.. ![]()
Dadoo ani ma nenapadlo ze by s tym pecenim bol problem. Myslim ze tych 6 bielkov a 300g cukru na skusku mozes obetovat. Slaham to tycovym mixerom a peciem na 150 st hodinu. Fakt no problem. Ked to zvladnem ja, ty bez pochyb ![]()
Lamicka Já chci taky celerové plavky :-)
Dadoo Neboj se toho, šlehání je tyčákem naprosto OK, děláme běžně. Max ta plynová trouba, chce to vážně zlehka.
Janulik03 mas to krasne
Lamicka no ehm, to si napatlsl a nazdobil maly. Ze ked su take male torticky, tak su pre neho ![]()
Janulik03 Mladej má talent, takhle to vypadá jak z nějakýho insta ![]()
Janulik03 sikula.![]()
Janulik03 Pavlovu tortu som jeden rok piekla pravidelne, urodilo sa nám veľa jahôd a po prvom pokuse si rodinka žiadala ďalšie a ďalšie...
Bála som sa toho sušenia, nemala som skúsenosti, ale vlastne je to jednoduché, dala si mi chrobáka do hlavY...pekná je a navyše máš pomocníka, ktorý ti ju nazdobil![]()
andulka01 na insta som to hned dala
odo mna by to mozno ani nebolo take . Vsetko mala vlastne pod nosom, krem, ovocie aj torticky na plechu. Tak preco nevyuzit, ze? Je to laska mojho zivota ![]()

Dohľadala som staršie foto, každý týždeň som ich piekla, raz som vyskúšala aj poschodovú s višňami.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY