jinx Zarinya jinx Ounz Šišmarjá.. děkuju, se asi trochu rdím... ale vážně, moje vaření je nedbalé a nahodilé. Akorát mám ty čerstvý ingredience, o moc víc v tom nevidím :-)
Jídlo a vaření
Ounz no, ja jsem gastro zatopek, kdyz nemuzu, pridam (si) ![]()
Ounz Přihlásíme se k odběru :-).
jinx
haha, to je dobrej výraz!
999 tak!
andulka01 vypadá to skvěle![]()
Zarinya Strašně jednoduchý:-) Rebarboru je potřeba velmi pečlivě oloupat. Nakrájet na kousky a lehce podusit s hnědým cukrem (přidala jsem kapku tmavého rumu, cukru ne moc, chceme kyselost). A připravit klasický creme anglaise.
Do malých sklenek dát krém, na to rebarboru, vychladit. Mohla by být i šlehačka, ale už mi to přišlo moc. Podávat v bublinkami.
andulka01 diky.ja takhle povaruju rebarboru i na kolac.:-)
Zarinya No dyť řikám, že to je jednoduchý, ona ostatně rebarbora tuhle předpříravu potřebuje vždy.
andulka01 taky si myslim,ale jsou tu uzivatelky co ji pry nepredvaruji.Ja osobne si to nedovedu predstavit.:-)
Zarinya ja to na ten kolac nakonec nepredvarovala a kysely byl spis malo nez moc a byla uplne do měkka. Tak nevim, co by se varenim zmenilo. Mozna byla hodne mlada?
continuity ja nevim,ja to znam z domova...predvarovat tak taky predvaruju,proste pro MNE by byla nejedla,moc kysela.
Zarinya pro me byla kysela malo. Byla kysela min, nez kdyz koupim rebarborovy kolac u nas na krame. Kapku me to sklamalo a zajimalo by me cim to je.
andulka01 Hmm nejen jidlo, ale I tvoje kuchyn vypada velice prijemne. Jesteze to mam tak z ruky, mela bych nutkani se k vam vetrit.
continuity ja mam rada sladky, sladky.
Recky zakusky maceny v sirupu pro mne ideal,takze neporadim.Kvuli tomu nemam ani rada nemecke zakusky...malo sladke,no a nedavno sem si koupila kynuty kolacek s rebarborou a jahodou,s drobenkou ,uplne bez chuti.![]()
Zarinya Strašně jednoduchý:-) Rebarboru je potřeba velmi pečlivě oloupat. Nakrájet na kousky a lehce podusit s hnědým cukrem (přidala jsem kapku tmavého rumu, cukru ne moc, chceme kyselost). A připravit klasický creme anglaise.
Do malých sklenek dát krém, na to rebarboru, vychladit. Mohla by být i šlehačka, ale už mi to přišlo moc. Podávat v bublinkami.
Ha bude zitra svacinka:) rebarbora zacina vypadat jako trifid, je potreba ji trochu zkrouhnout:D
Ma smysl rebarboru zavarit?
rasaNori nebo zmrazit.Ale asi predvarenou s celou zkusenost nemam.:-)
Já rebarboru nevařím, přijde mi to škoda. U nás se to nikdy nedělalo.
Jen ji nakrájím, lehce procukruju a nechám chvilku odstát. Úplně stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY