coralline 999 Pavlena Ja s medvedim cesnekem taky nemela nikdy problem, ale fakt je, ze letos jsem dostala jednu davku extra silnou, nevim cim to bylo-jestli jiny druh, jina faze vyvoje, nebo trhany pri uplnku ;-) nesmrdel mi, ale jist ho bylo skoro na hrane a to jsem bezne schopna jist to pesto i samotne....
Jídlo a vaření
Garfie no já ho vetsinou prikusuju jen listy třeba ke chlebu se sýrem, ani to nekrajim
Potrefenáhusa
ja taky, kdyz ho mam malo, davam si ho na chleba, nebo krajim na rajcata. Ale ja vyrostla na chlebu se sadlem a cesnekem! :-)
Garfie Tak tohle znám taky, pálilo to tak, že jsem to málem nedala.
Garfie no já teď měla jarni cibulku, co skoro nesla jist, taky nejakej brutus (normálně z Rohlíku) - sem si to připomněla tím chlebem se sadlem a cibuli, na kterým jsem vyrostla já)
Garfie nam roste na zahrade a mam vypozorovane, ze male listy maji jemnou chut, jakmile jsou listy vetsi a cesnek ma tesne pred kvetem, tak je dost silny. Jednou jsem ho otrhala, kdyz kvetl, nedal se jist, jak byl horky (to jsem nevedela).
Potrefenáhusa haha takuto echt stiplavu jarnu cibulku strka mama mojmu dvojrocnemu synovi a čuduje sa, ze to vypluva. Ved je to zo zahrady! :D
Potrefenáhusa mnam. chleba se sadlem a cibuli nam vzdycky delal tatka. Jeste to trochu posypal paprikou. Nakrajel na lodicky/beranky a my se mohly se segrou utlouct, ktera sni vic. Nejlepsi vecere
.
Lamicka u nás se paprikou sypal chleba se špekem ![]()
Potrefenáhusa no jeje! U nas taky.
Jehněčí kotletky

A ještě jeden kousek z MozzerellArtu. Mňam -)

andulka01 Hmm, mnam, to mas broskve, to vypada velice vyborne.
andulka01 Nádhera
.
Můžu mít několik dotazů?
zaprvý: když se pečou portobello, pouší moc vody?
Zadruhý: kdo ste měl krkovici z trms, jak moc je prorostlá?
Zatřetí: loni v létě tu někdo dával super recept na bublaninu a chytrá ounz si ho nepoznamenala, se bojim, že už ho nenajdu, nemáte ho někdo napsanej?
andulka01 No vidis, ja videla jasny broskve:-D. No krasa. Ja jdu zitra delat to kleftikp, jen nevim, jestli nechat jehneci steak nebo to nakrajet na kostky
Ounz Vodu/ šťávu pustí. Já když nechci, aby se mi naředila náplň, tak je párkrát propíchnu skrz klobouk nožem, a pak naplním. To, co vyteče na plech, vždycky někdo ochotně vytře chlebem :-).
A s tím masem je to kus od kusu. Někdy víc, někdy míň...
999 díky za odpovědi..já je chtěla hodit na brambory do pekáčku, místo masa (taková ta klasika, brambory na měsíčky, cibule, sůl pepř, na to maso na plátky a smetana, pomalu péct) a nerada bych aby z toho byla polévka..nakonec sem je nekoupila, ale asi přiště zkusím..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY