711990 My to ten den snime, takze jahody by sly asi. Ale boruvky obarvi krem na zeleno? Co je to za bordel? To jako I ty poctivy lesni?:-D. Diky za typy na kremy uz si s tim nejak poradim;-)
Jídlo a vaření
Karja mozna, ze za cerstva to nebude tak hrozny, ale po tepelny uprave vsecko zezelena:) tudle jsem delala buchtu s boruvkama a drobenkou a vypadala fakt nejedle:D cerstvy snad budou barvit spis modrocervene, no:))) ale pusti ti hodne vody.
Luna A tu bílou ředkev taky tepelně upravuješ?
Potrefenáhusa tak na parádu sa nemusí umývať
...ale pekné, fakt.
999 Jak kdy. Obe varianty jsou fajn, syrova i lehce podusena. Nejradsi to mam s rasou, sojovkou, sezamem, nekdy kousky avokada...takovy fejk "sushi" nudle![]()
Luna To zní dobře :-).
999 smíchov mám z ruky, tak nevím, ale zrovna dnes na národní jsem koupila fakt krásné ... tak snad jsi měla jen zrovna smůlu...
999 to je skrabka primo na spagety nebo je to ta na julienne?
Avokado jim hodne, kupuju nejcasteji ms, delmart, billa,dlouhodobe ma u me nejlepsi vysledky billa, je to jedina vec spolu s papirovyma uterkama, kterou tam kupuju:-) A super baleni malinkych avokad jsem koupila ve vecerce sikmo naproti cafe Savoy, ty byly jako maslo.
nolita díky za tip :)
999 dík, tu mám!
999 Ano, trh na Andělu v pátek, omlouvám se za chybku. U nich jdu téměř na jistotu, když je sezóna, maj ty avokáda fakt úžasný.
Včera jsem dělala kokosové kari, to nebylo moc fotogenický, tak se aspoň pochlubím novou akvizicí misek :-)

andulka01 ty rybí misky
odkud prosím?
andulka01 Ty jsou super
Magráta V přízemí Desirred na Václaváku, akorát ta největší byla poslední
Steak s grilovanym chrestem a pecenou mashed bramborou. Kozi syr a restovane houby.
Testo z mandlove mouky, rajcatova omacka s kapary a balzamikem karanelizovana cibule, kozi brie, slanina, houby 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY