Sweet Potato aha :D tak to nebude moje oblibeny jidlo.
Jídlo a vaření
ice Ja to mela vzdycky slity v jednom, jakoze zadne hrudky.
Tvarohovy merunkovy knedliky? Jo nebo ne,?ja delavam jen jahodove a boruvkove, nevim, jestli na merunky neni lepsi neco jineho...
No ja asi mam to palacinkovy testo ridky. Cekala jsem vonavy nadychany oblacek. Tohle bylo na muj vkus moc mastny a nakonec to sezral pes. Ze zbytku jsem udelala palacinky.
Jinak ja merunkovy knedliky jedine z tvarohovyho stejne jako jahodovy.
ice Diky!
ice No tak to teda nemá! Těsto by mělo být lehčí, sněhové, vaječné, málo mouky. Děláme na slano, takže taková vaječná tempura, přidávám do těstíčka strouhaný parmezán. Olej rozpálený, nasákat by to nemělo.
Karja meruňkový jedině kynutý
andulka01 mno snih jsem neslehala. Na 300 ml mleka davam 3 vejce a 130g mouky a tak 20g rozpusteneho masla. Smazila jsem v rozpalenym oleji. No ale opakovat asi nebudu. Myslim ze mama to kdysi taky delala na slano..nebo babicka?
0zero7 perfektne varíš a tie recepty o ktorých píšeš, no jedna báseň, všetko by som zbaštila. Ja dnes pečenú tresku na slaninke s cibuľou, zemiaky, koriander, tymián, masielko, škoda, že som nestihla odfotiť.
rozarka to je zahradny kultivar, tak niekomu do zahrady, poznas to podla tmavo vinovych listov. Je to ozdoba v zahrade a navyse sa da zuzitkovat. Tak ako aj levandula, agat,..,,,,![]()
rozarka On ten červenolistý asi moc volně nebude, je to vyšlechtěný kultivar.
Karja Jasně že jo!
Já to fakt nechápu, jak si sám někdo takhle vaří. Moje jídlo většinou vypadá tak, že si nakrájím kedlubnu, otevřu hummus z lidlu a když se mi jako joo chce, tak si zapeču tortillu s tofu nebo něčím. Všechno mám bez chuti, protože bych musela vytahovat koření, oleje...A to je práce navíc... Asi nesnáším vaření jsem zjistila.![]()
999 já sem z rodiny, kde ovocný knedlíky sou všechny kynutý, letos mam předsevzetí vyzkoušet i ty jiný kombinace. Ale merunkový kynutý sou moc dobrý ![]()
Luna Já si taky často vařím jen pro sebe :-). Vůbec mě to neobtěžuje.
Luna ![]()
já když "vařím" jen pro sebe, tak se omezuji na vytažení jogurtu z lednice, vložení šunky mezi housku (byť celozrnnou, tak pšššt, pečivo je fuj
), maximálně si udělám zeleninový salát.
Luna haha moje jídlo když jsem sama doma-napůl zmrzlej krajíc chleba z mrazáku tvrdej kus másla a sardelová pasta + rajče
vaření nesnáším![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY