Kureci vyvar, zelenina restovana na masle (kukurice je z plechovky, zbytek cerstvy. normalne ji nedavam, Ale mela jsem hroznou chut). Masove koule s fenyklem, lehce ogrilovane. Parmezan. Chilli olej. 
Jídlo a vaření
Mam porad chut na vyvar, tak budou asi dalsi experimenty. Steak na tenke platky, vejce, koriandr, zazvor nebo tak neco asi dalsi na rande.
Jeste jsem vcera udelala kureci salat s kari, vlasakama, mandlema a mangem. Prvni pokus a vybornej je.
0zero7 Krásný všechno. A vývar musí být :-). A jinak koukám na ty fotky a říkám si, komu ta agentka takhle vyvařuje
.
Krasne varite.
Ja sirup s bazy obycajnej a par flias aj z bazy ciernej Nigra.

Dosli mi uz flase ![]()
Janulik03 Je znát ten rozdíl v chuti,nebo jen barva? V hrnci to vypadalo pěkně. I v lahvích,koneckonců![]()
0zero7 Ty teda vyváříš
Máš to moc krásný ![]()
rozarka trosku inak vonia, ako chuti neviem, sladke vody nepijem, ale ze to nie je velky rozdiel
rozarka Já dělávám taky z obou bezů a velký rozdíl v tom není. Mám dojem, že ten růžový je možná trošičku lepší, ale asi je hlavně vlivem toho, že se mi víc líbí ta barva.![]()
999 prevazne sobe, na to lina nejsem. Zucastnena strana vari vyborne, takze usili je dost vyrovnany ![]()
Magráta ja vzdycky uskladnim prebytek v lednici a davam do nej jiny veci nez klasiku, minule syr na platky a super. andulka01 diky, ja zas slintam nad tim tvym jidlem, brzo bude vejce na vecu :)
Janulik03 moc hezky, to ja si musim nechat zajit chut, cokoli s cukrem mi tedka zhorsi zada.
0zero7 super jidla![]()
0zero7 A mě by teda zajímalo co je tvý a co jeho, čistě z kulinářský zvědavosti. Jako je mi jasný, že tvý rande musí umět jíst, ale pokud "onen" vaří!!! tak teda... miluju chlapy co dobře vaří a moc ti to přeju ![]()
andulka01 Na tech fotkach tady je jeho jen steak, protoze se varilo u me. Plus teda jeste byl steak den pred a tam jus z salotky a cerveneho vina. Pak byly musle svatojakubske, to bylo vyborne.
Muj byvaly skvele varil, kdysi mival wine bar a restauraci, klidne i kreativne z toho co zrovna bylo, tak moje latka je neskutecne vysoko. I ted delam nektery jeho jidla, treba veprovou kotletu bez kosti se suchym korenim, naprudko zatahnout a vrazit do trouby, je to pak jak maslo - nesmi se to teda prepisknout s case a je to vetsinou velkej kus. K tomu grilovana mrkev treba a omacka z koriandru (zelena cast), petrzele, cesneku atd, brcalove zelena a moc dobra, i na ryby treba.
Nebo vejce na ruzny zpusoby s batatovym hash brown, smazeny rajcata, hot sauce, kdyz o tom tak uvazuju, casto varim podobne jak ty, on teda varival taky tak. Proste zakladni chute a suroviny. Jo a ten kozi syr na steaky je vynikajici, davam ho i na samotny grilovany chrest. To by ti mohlo chutnat.
andulka01 prejes mi chlapa a nebo chlapa co umi varit? hehe O chlapy nouze neni, ten nynejsi varit umi, ale kdyby ne, tak mi to nevadi, beru to jako sexy bonus. Kdyz varime spolecne ma to i pozornostni benefity, kdyz micham neco ja ![]()
0zero7 Přeju ti cokoli nejlepšího :-) takže chlapa co vaří ![]()
Ehm..prosim vas jak tu jedete tu bezinku...tak jsem zkusila tu kosmatici? Prosteobalena v palacinkovym teste. Asi to nema vypadat takhle ze ne? A mastny jako prase to asi taky bema byt? 
0zero7 Asi blbej dotaz,
co je suchý koření?
rozarka vubec ne blbej, nevedela jsem jak to popsat. Proste dry rub, okorenit a poradne vetrit na sucho, paprika, sul pepr a dalsi veci. Bez oleje (takze vlastne nenalozeny, jen nechat chvilku odpocinout a vrazit to na panev)
ice Ale v podstatě má.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY