Jídlo a vaření

Oblíbený jídlo (trochu těžká ruka s tou omáčkou, to je tak, když se to dělá od oka)
Ounz to mam taky moc rada, bohuzel muz ne, tak to mam jen vyjimecne
baltik no, já vaŕila jen pro sebe ![]()
Ounz tohle miluju! A mam to tak jednou za uhersky rok :((
jinx no já taky po roce..a při tom je to hned! A blíží se sezona..
Magráta hmm, na rybu si brousím zuby uź delší dobu taky, chtěla bych zkusit tu přílohu z černý čočky, jak se tu onehdá o ní psalo..
Ounz Ňam ![]()
Aranel díky :)
Magráta Dik, je to muj prvni dort, kdyz nepocitam Krtkuv od oetkera!:-D
Krtkuv od oetkera!:-D
To mi připomnělo můj nejnovější objev - zjistila jsem, že existuje instantní pavlova v krabici
Účel nechápu, nevidím žádnou úsporu čehokoli, akorát ten krém je růžovej ![]()
![]()
O víkendu jsem totiž pekla svou první pavlovu v životě (normálně z bílků a cukru) a musím se pochválit, povedla se.
konečně mám škrabku na cuketovy špagety
0zero7 muzes i kysanou smetanu, myslim si. Pokud mouka vadi kvuli lepku, tak nejakou bezlepkovou variantu, ryzovou, kukuricny skrob.
0zero7 moc dobrý, hodila jsem na pánev cherry rajcata, jalapeňos, jarní cibulku, cesnek na platky, nechala chvíli restovat, pak jsem tak na dvě tři minuty přihodila cuketu. Je to raz dva hotový. Pak trochu pepře, maldonskou sůl a parmezan.
continuity 0zero7 dítěti v lázních dělali bezmlékovou koprovku, prostě vynechali smetanu. Není bílá na pohled a asi ne tak jemná na chuť, ale byla výborná. Mě do té doby nenapadlo prostě smetanu vynechat. Čím to zahušťovali teda nevím, ale byla hustá.
MaeGandal Já bych zahustila nestejnoměrně nakrájenýma bramborama. Ty drobné se rozvaří a zahustí. Dělám to tak běžně. (to v případě polévky) U omáčky nakrájet nadrobno všechny.
Vilemina mňam
to zkusím, nedávno jsem je dělala s kedlubnou
continuitychtela bych to bez sachru, tak kukurice ani brambory ne, ale muzu dat slehacku a zakys, to bude stacit myslim, mliko nemam rada a nepouzivam v nicem. Dadoo viz nahore. Pouzivaz brambory? aha, myslela jsem jednu chvili ze jis LC taky MaeGandal mnam, ono se da zahustit i xantamem, ale casto to ani nedelam, neni potreba (treba kure na paprice)
Vilemina mnam, jestli mas rada houby, zkus priste pridat, je to fajn
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY