0zero7 Tak já počkám na verdikt :-).
Jídlo a vaření
0zero7 Ted mam chut na neco s houbama;-). Diky za prispevky, I kdyz nevim no, pak me furt honi mlsna:-D
0zero7 No zitra varim obycejne testoviny dle jinx. Uplne jsem na ne dostala chut, do tohodle vedra idealni;-))
Snídaně pro květináře hotová. Ledničkovej outlet ![]()

andulka01 óó, tak to už je vážný!
a copak jsi tam dala dobrýho? vidím jen rajčata a asi nějaké uzené... něco jako velikonoční nádivka? ![]()
RoSa tyrolský špek, gryuere, rajčata, šalvěj, černý pepř a vajíčka.
Vážný to je, jsou dva (Kuba a Honza, pár), dělaj neuvěřitelný kytky, maj neuvěřitelnou zahradu a dávaj do toho maximum. Jsme si je s mámou vzaly jako pod dohled. Normálně jim vyvařuje máma, ale odjela na víkend, tak je to na mě ![]()
0zero7 nejlepší steak jaký jsem kdy jedla byl flat iron nejdřív na pár desítek minut (už nevím přesně ale můžu optat) v pomalým hrnci a pak dodělanej naprudko na pánvi. dokonalý naprosto
Ad quiche, jakej sýr tam dáváte? Ementál? Nebo lepší čedar?
viktorka_od splavu to je vyzva ale! ![]()
Nejradši gruyère. Nebo kozí sýr, třeba v kombinaci s cuketou je skvělý. Na sýrový quiche používám kombinaci gruyère, ementál, roquefort... Čedar nikdy.
Jahodová marmeláda ![]()
Ted mam takovou chut na quiche! Porkovy treba!-Mnam. I je to typ jidla co hrozne rada varim, jako asi ze je toto hezky?:-D
Ounz já dávám normálně goudu nebo emental, proste něco výraznějšího (plus vejce a zakysanou smetanu) a doma nejradsi z balkanu, tak delam z Balkánu, ale podle mě to není úplně vono
Ounz ja davam vacsinou ten cierny cedar z lidla ale ja som nan zatazena ![]()
Ounz Co najdu v lednici :-) Ale když teda plánuju, tak většinou kombinaci - základ nějaký střední sýr (typu gouda, mladší cheddar) a doplněno o něco v závislosti na náplni. Když je to zeleninový, tak čerstvý kozí nebo mozzarella, když chci těžší a výrazný, dávám modrý sýr.
Ad ouiche - dáváte šlehačku, nebo zakysanou smetanu? V originále má být tučná šlehačka, ale chutná mi lépe se zakysanou.
viktorka_od splavu Tak se prosím optej, taková příprava steaku mě hodně zajímá. Mě teda baví rychlovky, ale tohle zní fakt dobře. A flat iron je jaký kus masa?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY