rozarka jsem dokoncd nasla i ten recept a koukam ze to bude 6 let:-)
https://www.google.com/amp/s/www.prozeny.cz/clanek/tvarohova-bublanina-s-merunkami-45977%3famp=1
rozarka jsem dokoncd nasla i ten recept a koukam ze to bude 6 let:-)
https://www.google.com/amp/s/www.prozeny.cz/clanek/tvarohova-bublanina-s-merunkami-45977%3famp=1
viktorka_od splavu Díky. Jak já tyhle letní dobroty budu zade shazovat
.
Zapomněla jsem v Praze řezátko i váhu, takže od oka a jak sám popraskal

Potrefenáhusa krasny! Ja sem vlezu a dala bych si. Pul jedne rano. Ha ha.
rozarka mi povidej pri snidani![]()

andulka01 To bych si troufla vyzkoušet. Nějaké tipy prosím, váha, teplota, děkuji uctivě.![]()
Léto je na linii smrtící! ![]()
Potrefenáhusa mnam. ![]()
Garfie ja vzdy pres leto naberu ![]()
Potrefenáhusa krásný!
continuity
Já taky, nejraději hubnu v listopadu (akorát že přes Vánoce je to zpět).
Garfie mně to přijde na pytel tak nějak celoročně, sotva skončej ty melouny a piva na zahrádce, začnou ty svařáky a husy, to je furt něco
Potrefenáhusa podzim je za me lepsi, vino ja moc nemuzu a husu si jednou nekde dam a jednou doma upecu... zato v lete grilujeme kazdy tyden a jak mam zizen, nechutna mi jenom voda, do toho ovoce ![]()
Potrefenáhusa Husu nejím
a ani svařák,zato přichází na řadu štrůdl,švestkový koláče,já se picnu. Ale léto je pro mě asi nejvydatnější část roku.
continuity jsem se volne inspirovala:-)

rozarka to byl spis příměr, ze se vzdycky najde něco
Potrefenáhusa Jako pro me prave ten listopad...jako jo, je tam husa ;-) ale jinak nemame v rodine zadne oslavy a tak, je hnusne, nikam moc nechodim...asi tak jediny mesic vhodny na hubnuti!
viktorka_od splavu hezky, ja jsem dnes uplne marna. Slibila jsem muzi paellu, nastesti mel v letadle bagetu.
Ted se alespon premlouvam, ze se pujdu projit. Jedine jsem pustila pracku a ponosila po byte lux ![]()

šneková premiéra
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.