druhej si nechal zabalit domů do krabičky, páč ochořel a zůstal v posteli
je to výborný, ale už nemuzu? ![]()
druhej si nechal zabalit domů do krabičky, páč ochořel a zůstal v posteli
je to výborný, ale už nemuzu? ![]()
viktorka_od splavu No už budu vědět! Teď má přítel dlouhou dovolenou, tak budu vařit asi jáhly nebo nějaký ty berný kombinace:-D!
Karja jj, chilli a nejlip když jsou to ty brutálně palivy slovensky papriky, co je málokdy maj (občas v Lidlu)
999 ja tam nic mrazenyho nedala:-) ale diky, jj, musim zkusit
Potrefenáhusa kolinka![]()
Vy tu vyvarate same dobroty, ja len marhulovy kolac s posypkou. Viac marhul zatial nie je zrelych

![]()
viktorka_od splavu Tak to nás maminka šidila, protože do pajšlu dávala jen plíce a bylo to hnusný. Z jazyka nebo srdce by mi to chutnalo. ![]()
Janulik03 ten je krasnej, hned bych si dala
Janulik03 Je krásny a určite aj chutný! ![]()
Janulik03 krásnej
A jinak, doufam že nikoho nenahněvam, ale já mam rajskou s kolínkama moc ráda..tu klasickou českou sladkou. Plněný papriky na ostrý rajčatový taky dělám, ale to je trochu jiný. :)
A jak dlouho vaříte tu belugu, zůstane trochu křupavá? A tyjo barví! Já jí teď vrhla do jednoho hrnce s tim lilkem a rajčatama, vzhledný to nebude, dobrý asi jo..
Ounz ja mam rajskou taky moc rada (vyraznou sladkokyselou, ne sladkou) ale na kolinka tak spatny vzpominky ze ten tvar testovin proste nepozru:-) plneny papriky se u nas pecou zvlast a omacka je stejna (a knedla;-)
Ounz s belugou by me to taky zajimalo, trochu se obavam, ze ji mam vzdycky mirne rozvarenou:( protoze v jsem ji jedla skvele upravenou v jedne restauraci a byla takova al dente.
Uz je fuc 
ze tie marhule su kysle a nie je tam cokokada
. Ale zmizol ako blesk
viktorka_od splavu no já s kolínkama nic špatnýho nezažila, takže dobrý. A ty papriky právě peču na nakrájenejch rajčatech a cibuli a taky troše papriky, ono se to rozpeče a pak je z toho taková pikantnější omáčka, jiná než klasická rajská, muˇze se mixnout nebo nemusí a dá se to jíst i s rýží (což já klasickou rajskou nerada)
Lamicka aha, takže možná to al dente je správně? No na první pokus si povoluju i rozvařit ![]()
Inak kupila som ciernu cocku , ste ma inspirovali. Tak som zvedavaci vecer budu chvaly alebo staznosti
Ounz je to napsaný na tom pytlíku, myslím nějak 20 min., ne?
Edit: jo, al dente by měla být... já i průběžně zkouším
Janulik03 akorát pozor na to barvení, chuťově je moc dobrá, budou pochvaly :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.