RoSa na tom mym právě ne, jinak bych se neptala..
Jídlo a vaření
A teda kombinaci s lilkem můžu doporučit
Ounz dik zavarovanie ![]()
RoSa na sacku je 30-35 min a to uz je prave uplne mekka.
Ounz ja ji minule delala s paprikou, lilkem restovanymi na kari, pak jsem prikrajela rajcata, podruhe jen s kvetakem, oboji bylo vyborne. Vychlazene druhy den snad jeste lepsi.
Janulik03 U nas doma chutna vsem, deti prave hrozne bavi, ze je cerna.
Lamicka na květák sem taky pomyslela, ale ten teď frčí pečenej :) a ten lilek taky příště upeču a přimíchám až do uvařený. Rajče proběhlo taky. A libeček.
Ounz libecek zkusim, to muze byt dobre
Lamicka já mám pro něj slabost, ale ne každej ho rád.
viktorka_od splavu no já s kolínkama nic špatnýho nezažila, takže dobrý. A ty papriky právě peču na nakrájenejch rajčatech a cibuli a taky troše papriky, ono se to rozpeče a pak je z toho taková pikantnější omáčka, jiná než klasická rajská, muˇze se mixnout nebo nemusí a dá se to jíst i s rýží (což já klasickou rajskou nerada)
ooo to musim zkusit, to mi bude chutnat! obzvlast kdyz je to s ryzi:-)
viktorka_od splavu no můžeš i s chlebem :)
ale fakt je to dobrý, do tý omáčky přijde i ta vypečená šťáva z těch plněnejch paprik.
Ounz my jo, nic jineho nam nezbyva ![]()

Lamicka oj! ![]()
Lamicka libecek! ![]()
Lamicka to jsme na to s libeckem stejně. Já ho ale vždycky před prázdninami ořežu a donesu do školní kuchyně. Rychle doroste.
Další sklizeň pak nejčastěji suším.
Mám ho moc ráda do mletých máš.
A jinak, doufam že nikoho nenahněvam, ale já mam rajskou s kolínkama moc ráda..tu klasickou českou sladkou. Plněný papriky na ostrý rajčatový taky dělám, ale to je trochu jiný. :)
Já taky. A kolínka k ní tak nějak patřej. Nejsem holt Havel![]()
Lamicka krasa
ja se konecne pred chvili zbavila koriandru a zasadila tri kvetinacky hladkoliste petrzelky, tesim se![]()
viktorka_od splavu A ono se jako někomu doma podaří vypěstovat koriandr??? ![]()
Dadoo když ho nechceš a smrdí ti na dálku tak jo:-)
viktorka_od splavu Jasně, nejdůležitější podmínka je tím splněna ![]()
Dadoo maminka říkala, že nic necítí, tak jsem jí ho nabalila do květináče, jsem zvědavá jestli jí pude:D
Ehm, nám letos vyrostla hotová plantáž úplně sama, dobrý počasí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY