Sweet Potato taky sem ho mela rada.![]()
Jídlo a vaření
continuity se neomlouvej, mě zaujala ta pravidelnost
Mrakoplas dekuju, zkusim
Potrefenáhusa a to o tom vzdy dlouze rozjimam ![]()
Muzete teda doufat, ze se to naucim s dcerou, ale koncovky jsem taky uplne nedala. Ta mi bude zase spilat, ze koukam do klice, kdyz ji to opravuji ![]()
Ale cestina ma mnohem tezsi gramatiku nez slovenstina. Mame svoje pikosky, ale neni toho tolik.
continuity ja si popravde vzdycky predstavim jak usilovne ty decka ucis a.. to nemuze dopadat dobre preci![]()
viktorka_od splavu je to tato len povodne mala v recepte (a ja to tak davam stale) aj cervenu mletu papriku a trochu paradajkoveho pyre.
http://www.mojatureckakuchyna.com/2012/10/kirmizi-mercimek-corbasi.html?m=1
viktorka_od splavu ja je ale neucim ve smyslu, ze jim to vysvetluji. Muj vklad je v tom, ze nakoupim procvicovaky a nutim je to tam vyplnovat.
Podle klice to uz zkontroluji, cist umim. Vysvetluji matiku a prirodni vedy, kdyz uz.
to me i bavi.
continuity Na rohliku ma kurata Farma Nemcovi a s temi jsem teda moc nadsena nebyla, ale nikdy jsem nemela cele kure, jen treba stehna a nic moc za me.
Kdo pripodobnuje jidlo k sexu? To je divny:-D ale jeden muj kamos rikal nedavno, ze ted uz se radsi dobre naji....desny!
Karja to jsou kysele hrozny s tim kamosem. Dita to ma prave v tom videu, pokud jsem spravne pochopila ty vystrihane pulky vet.
No kdyz mas domaci kurata, tak te rohlik asi neuspokoji, ale Nemcovi jsou v porovnani s Babisem gurmansky zazitek. Ja kurata prilis nedelam, ale nejim uz veprove a nejake maso jist chci a jehneci se taky neda delat na stridacku s hovezim.
continuity A kruti, kachni, kralici taky nejis? Ja kure taky moc nemusim,nahrazuju tou krutou. Tak Dita je trapna, to je fakt:-D.
a co Farma Holýšov, znáte?
Karja krutu jime, ale bojim se, ze to co maji u nas je kvalitou rovno tomu Buresovu kureti ![]()
Ja jsem mestsky clovek, ale nebydlim v centru, i praci mam ted na periferii, ty vyhlasene masny prilis nestiham obchazet. takze kralika obcas upecu, ale nejdriv ho musim mit.
Já jsem slyšela, že krůta nesní takový hnusy, čím se krmí ta rychlokuřata.
continuity S tou krutu souhlasim, jen z toho mam lepsi pocit, ze to neni takova ,,rychlokvaska,,.
tak zmrzlina ze salka je pro mě nepoživatelná i zmrzlá, jinak konzistenci má super. U nás se to politý pikaem doufám sní, ale příště to asi buď víc naředim, nebo zkusím nějak uplně jinak, jeden tvaroh místo šlehačky nepomoh
dynda ono se to říká i o těch kachnách, že se nedaj chovat tím úplně brutálním způsobem jako kuřata, protože pak chcípaj ve velkým, taky proto jsou násobně dražší
Kuře mám hodně ráda, zdroje měním, jak to vyjde, někdy dejvické Sklizeno, někdy oblíbení chovatelé a prodejci z Náplavky/Kulaťáku...

Potrefenáhusa zkus to jist napul s nejakou fakt kyselou/vyraznou ovocnou smrzlinou/sorbetem, pak to jde
domenica Tak to ma poradny behy:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY