domenica Mňam!
Jídlo a vaření
domenica to vypadá krásně, brambory a brokolici pečeš v pekáči současně s kuřetem?
Antje nebyla jsem sice tazana, ale u nas se takto pece na bramborach, mrkvi, cibuli a cesneku. promichat se soli a korenim, nahoru posadit kure vcelku nebo na dily, potreny bylinkovym maslem a upect. je to vyborny.
viktorka_od splavu díky, pect s bramborami mě nenapadlo a bylinkove máslo taky ne.
Jeste dotaz, nepodlivat?
viktorka_od splavu a ještě lepší je tohle všecko v římskym hrnci ![]()
viktorka_od splavu děkuji!
Antje brambory, mrkev a podobnou tvrdou zeleninu, i cibuli, můžeš péct s kuřete rovnou. Cuketu, brokolici apod pak přidávám později, jinak je z toho rozbředly maglajs.
Potrefenáhusa salko vylepšit pikaem, to chce tvrdou povahu!
domenica vypada krasne. Vyborne kure ma v Dejvicich taky Farma Expres ve Verdunske. I ostatni maso.
Kokoska tu nejtvrdší!!!
se tady porad jede o kuratech tak jsem to vcera nedala a mazala odpo pro bio kure, mnam
Rychlokuře na paprice :-),

999vypada to vyborne, z ceho mas tu omacku tak hustou? Ja delam tohle rychlo jidlo taky, cibuli dam do vypeku po kureti a sazypu paprikou, delas to zvlast?
0zero7 Dělám to zvlášť :-). Mně to maso z omáčky přijde bez chuti. Takže tohle je cibule na másle, na to batát na kostičky, koření, zalít vývarem a chvilku povařit, než batát změkne. Pak tyčový mixér a zakysaná smetana. A maso opeču vedle na pánvi a dám ho tam nakonec.
Ty to máš krásně opečený, co to je za přílohu?
999 Troufám si odhadnout na rychlou paprikovou omáčku a do ní daný grilovaný/pečený kuřátko? To bych si v těchto teplotách dala daleko redši než klasiku. A je to fotogenický - máš to krásný!
andulka01 Díky, paprika to není, jak jsem psala výše agentce :-). Ale s tou paprikou je to dobrý tip, udělám příště.
Kokoska Po prispevcich v zemanove vlakne si nedam uz ani salko!
999 Rychlokuře vyzerá báječne, urobím si ho podĺa teba, dobrý nápad s batátom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY