999 napoprve jsem dala na kazdy nadro kureci i spetku mouky, pak uz ne, nemusi byt, kdyz to osusis vejce se chytne myslim, tak jen vejce a drozdi, to trochu uplacnu a jeste mrknu aby to bylo stejnomerny a pak smazim klasicky. Kureci nadrozrizky mi chutnaji s klasikou okurek se zakysem, ten ty ale nemuzes, leda bez teda.
Jídlo a vaření
0zero7 Díky, zákys můžu :-).
Potrefenáhusa Že moc sladký?
Ono všechno zmrzlé vždycky chutná míň sladce v než v nezmrzlém stavu.
Onehdy jsme neosladily jogurt před mrazebím. A přestože původně do byl normální dobrý jogurt, který běžně jín, mražený byl najednou strašně kyselý.
999 aha! Super, dohromady je to takovej fajn take na klasiku, Do zakysu davam janom sul, pepr, ocet.
999 tady vetsinou ok, spis je vyber, ze muzu u reznika koupit fakt dobry domaci, v obchode organicky nebo pak normalni. Stalo se mi i ze organicky trikrat drazsi bylo horsi jak obyc.
Sweet Potato jj, vim a doufam v to, protože nezmrzly je to fakt jak cecek
0zero7 jaký je rozdíl mezi organickým a normálním kuřetem?
0zero7 Jo, definovala jsi to naprosto dobre, I ta uprava zni perfektne, to udelam!
0zero7 Noo, zas aby to nevyteklo, nevim, hak to drozdi drzi....Zkus a uvidis;-)
Potrefenáhusa Já teda Salko chodila vždycky ráda unlsávat. Takže naředěné tvarihem a smetanou by mi asi vyhovovalo.
Bowle zalezi na tom jak je to osetreny bud asi nejakou vyhlaskou nebo narizenim (zakonem?). Tady je organicky kure definovany podle toho co ty kurata ji, nesmi to byt nic GMO treba, plus volny vybeh atd. Jsou tady mensi nez klasicky kurata v obchode. Nevim presne jestli je v tom rozdil v cesku?
Karja pak referuj samo RE kure
Potrefenáhusa tak ona je Zarinya znama svoji zalibou ve sladkem ![]()
Ale je pravda, ze se ta skadka chut trochu ztahne. Ja bych to nedala urcite, nejdu to ani zkouset, i kdyz mam i zmrzlinovac. Ale mam rada ten mrazeny jogurt, jen kdyby to v tech nakupacich nestalo celej majetek ![]()
0zero7 Jo k tomu kureti 999 ma pravdu. Ja teda nekdy dostanu domaci od strejdy. Jinak to moc nejime, prave kvuli tomu, ze nejde moc koupit dobry. To moje ,,zluty,, kure, je mozna tak o krapitek lepsi nez to klasicke ze supermarketu. Kamarad pracujici v potravinach mi rikal, ze normalni kure je ,,hotovy,, za tech cca 28 dni a zluty je jen jiny druh a potrebuje vic casu, snad 50? Proto je drazsi, ale vykrm I zivotni podminky budou u jedne znacky asi stejne. Ale nijak podrobne jsme to nerozebirali, treba tu bude nekdo chytrejsi;-).
continuity yobar
i když mám pocit, ze Radlická mlékárna neexistuje
0zero7 aha, zajímavý. já dostávám domácí brojlery, jenže do jsou tříkilový monstra ![]()
Ja osobne moc nemusim, kdyz se jidlo pripodobnuje k sexu. Chce se mi rict: zkusila jsem oboji a neda se to zrovnat.
Jinak docela pricetna kurata maji na rohliku, uz si nepamatuji nazvy, ale ze dvou farem a i ty levnejsi jsou milionkrat lepsi nez z kramu.
continuity hele muzu mít takovej nevyžádanej a úplně drobnej pripodotek k ty češtině? Já teda slovensky neumim, ale zda se mi, ze ty předpony s a z musí mít slovenština úplně obráceně, protože to neomylně píšeš skoro pokazdy naopak!
Potrefenáhusa ve slovenstine je to prave slyset, vubec to neni zadny problem. ja se ty pravidla zkousela naucit uz asi 3x, nedava mi to zadny smysl. letos me to ceka s ditetem a tusim velkou katastrofu. Ve wordu je to lepsi, ty, co pouzivam v praci typu zprava vs. sprava jsem se nejak naucila a nekdo si to po mne vetsinou ptecte. ![]()
Fakt se omlouvam....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY