Jídlo a vaření
Potrefenáhusa Bojim se to sem napsat, ale dlouho tazeny hovezi vyvary nemam rada. Delam vyvar z kosti a zebra, ktere nejdriv opecu a pak varim max 2 hodiny. Mozna je to tim, ze to tak vzdycky delala mama, tak jsem na tu chut zvykla.
Magráta ja ti ho rada dam![]()
jedno salko,dve smetany na slehani....naslehat,nalit do mrazici misky a dovnitr pridat cokoliv dle chuti.![]()
si hodna,ze me v tom nenechas.![]()
Zarinya ja ji mam v mrazaku, bez prisad, musim ji delat pravidelne pro neter a synovce kazde leto. Plus jak byly merunky, udelala jsem si merunkovy sorbet a davam si to dohromady, delam si idealni sousto, vyborne to k sobe jde :)
baltik ja ted dala porve maliny,jinak jen s oreo susenkama....na jare sem si ji musela zakazat a polorozbity mrazak mi to hodne usnadnil.
ted sem ztracena.
uz se tesim az ji povecerim![]()
Zarinya a to se tam jenom tak strčí a fertig? Já dělávám z mražených banánů, nakrájej se na kolečka a daj do mrazáku, pak se to jen vyndá a rozmixuje se šlehačkou
Zarinya v com to mrazis? Mam vsetky prisady vyskusam na zajtra
Janulik03 normalne plastova miska,treba od zmrzliny.
Zarinya ahha dik
Potrefenáhusa jj,jen tak,naslehane a je to vzdusne.
tu bananovou podle tebe sem uz taky delala,normalne bananovou nejim,tahle je moc dobra,ale ja uz znicila tolik mixeru mrazenym ovocem
.
Janulik03 jenom upozornuju, ze je to dost sladke (viz salko), takze pro nekoho to uz muze moc, takze je fajn to namichat s necim vyraznejsim viz maliny, visne nebo kolega dela to, ze jednu slehacku meni za tvaroh, pak je to vic styl Misa
Zarinya no já už jsem tu kdysi psala, jak mi bokem mixéru vystřelila zmrzlá jahoda .... ale ten banán mi přijde měkčí, že neni úplně na kost, jak ta jahoda (možná míň vody?)
Potrefenáhusato je pravda, ze banan je mekci.
Ja ted znicila sencor tycovy mixer v recku a to sem ho mela za neznicitelnej...sem fakt hrozna.
baltik no tue maliny mam v plane tak uvidime
Karja ja mam prave rada tu cervenou cocku moc, ale v tom receptu je koukam jen trocha na zahusteni, tak s tim se parat nebudu. udelam zas tu cockovku co pises, ta je super, kdysi jsem ji takhle uvarila podle navodu na pytliku ze zdrave vyzivy a od te doby ji miluju:-)
viktorka_od splavu No to je tako ej recept nerecept, ja tam te cocky dam mnohem vic, I kilo cukety mi prijde dost prehnane. Vlastne tam dam jen ty tri suroviny a pomery a dalsi ochuceni se uplne zmeni.
Zarinya Kdyz syrovej mi prijde dost bez chuti, ne osklivej, ale takovej o nicem, tim orestovanim to bylo lepsi;-)
Zarinya tak už je v mrazáku :-)
Doufam,ze te nezklame. Ale mne chutna tak, ze uz mi nechutna kupovana. :-)
Zarinya to bych mohla udělat na neděli pro neteř a synovce, šleháš to všechno dohromady, nebo ušleháš šlehačku a se Salkem smícháš ?
viktorka_od splavu ja som prave dovarila turecku t cervenej sosovice, ide tam aj mäta a citronova stava, kusok chilli a je to super, varim skoro celu zimu (len kvoli malemu už chilli vynechavam). Hrozne jednoducha a dobra polievka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY