Antje dohromady:-)
Jídlo a vaření
Zarinyaušlehala jsem to taky dohromady, tak uvidím![]()
Zarinya díky, oni milují řecké sladké od babičky, tohle by jim mohlo chutnat.
Protoze se ochladilo, delam kureci vyvar. Mnam. Akorat fotit se to neda :-D
Me chutna vyvar tazenej i netazenej, Sama tazenej nedelam, to bych snad musela pres noc, protoze tolik hodin v kuse doma snad nikdy nejsem. Chutna mi spis podle toho co v tom je a jaky maso je pouzity. Dneska mam zalusk na kratsi hovezi zebra, z toho je moc dobrej.
Vcera super rychla vecere. Steak z rostene a salat rukola, rajce, jarni cibulka, zampiony, slanina, peprovy uzraly cedar. Zalivka s drozdim.
0zero7 Ze ty tu casto delas to kukuricne/zlate kure? Mam koupene, nemas nejakou vychytavku nebo typ? Zatim me napada klasicky upect, k tomu mam chut na tabouleh a pesto z medvediho cesneku, kterej potrebuje zmiznout z mrazaku:-D
Karja definuj kukuricne kure? Jakoze lepsi maso?
Pecene kure mi nejvic chutna uplne simple do krupava, trochu jsem upgradovala recept a jednotlivy dily osolim, opeprim a spetku papriky, na maslo v panvi kuzi dolu napred, otocis. Do zlatova, hodit na plech, davam kmin jeste nahoru a jen cibuli na tluste mesicky, aby zkaramelizovala. Nekdy prihodim cesnek.
Pokud mas dobre kure, je to super recept a rychly.
Karja tabouleh jsem k tomu kureti taky delala, akorat z kvetaku, klasickej bude dobrej, ja ho kyselim, k tomu ta cibule s masem super.
0zero7 Hned bych šla k tobě na večeři :-).
Solathis Taky jsem vyuzila ochlazeni a delala jsem z krutich krku, do mrazaku a pro rodinu, ja sama vyvary a a i jine polevky moc nejim, spis u nekoho, kdyz uz mi to nandaj, ze jo:-D. Svoje skoro vubec.
No a ted si davam smazak, s rajcaty a tim patizonovym salatem, taky dobry:-D:-D
Karja Já dělám kuře podle Cuketky a dobrý :-).
https://www.google.com/amp/s/recepty.cuketka.cz/amp/pecene-kure/
999 prijed :)
0zero7 Jela bych hned :-).
Karja privadis me na myslenku zkusit obalit sejra v drozdi a usmazit. Hmmm... mohlo by to klapnout, hodis na salat a uvareno...
Teda teď jsem strcila do mrazáku to umichany salko s tvarohem a šlehačkou a teda stačilo mi oliznout metlu a mám pocit, ze mi odpadnou všechny zuby u kořene
Karja Já dělám kuře podle Cuketky a dobrý :-).
https://www.google.com/amp/s/recepty.cuketka.cz/amp/pecene-kure/
ten delam taky rada, je to trochu takovej suchej brine ta sul na tom kureti odlezela, fajn! Hlavne zadny strachani a tisic druhu koreni
0zero7 A jak to obaluješ v tom droždí? Jenom vajíčko a droždí, nebo tam musí být i mouka?
0zero7 V Čechách je největší problém to dobrý kuře...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY