Stu to citat, sliny mam az na zemi. Zmrzlina zo salka, dvoch slahaciek a riadnej porcie malin ma caka v mraznicke. Zvysok rychlo zabudnem, lebo skoncim ako stokilova prasnica pred porazkou. Nemozete sa vratit k tym zdravym zeleninovym jedlam?
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa V Lidli je výborná aj ruská zmrzlina a Copa Cabbana v rôznych príchutiach.
Magráta dik som zvedava uz samotnapena bola dobra, tie maliny hodne stiahli sladkost
Janulik03 Tak já bych teď třeba mohla jíst pořád dokola míchanou zahradní smaženici - zní to dost děsně, ale je to moc dobrý, kromě bazalky ještě tymián a na talíři čerstvý pepř. A jasmínovou rýži.
Asi udelam o vikendu zmrzlinu ![]()
Z kupovanych mi chutna tohle
je to bez mlecna, ale vynikajici (jinak je mi to jedno, doma delam ze slehacky), hlavne ta kavova!
viktorka_od splavu slehacku slehas na zmrzku ze? Napada me jeste pridat klasicky kokosovy mliko z plechu, vanilku a maliny. Nebo slehacku a tucnej jogurt, aby to bylo vic kyselejsi, s jahodama. hmmm. Nezkouselas?
Aranel To vypada dobre, pridala bych houby jeste pro vyraznejsi chut, super i jako priloha urcite
0zero7 jj sleham. moc to nesladim + maliny nebo jahody. jogurt uz da moc vody a dela to ty ledovy krystaly, leda trochu toho 10% ale neprehnat:-)
ted jsem chtela zkusit ostruziny, obsypanej ker na zahrade a skoro vsechno misto dozrati uschlo![]()
Aranel ja mam moc rada michany vajicka s rajcetem a paprikou - jako bys chtela delat leco, jenze se to spis zprudka opece jen na povrchu, aby zustaly kousky zeleniny vcelku+vajicka rozmichat, sul pepr a pazitka na to. kdyz jsou domaci vajicka a zelenina tak snad neni lepsi jidlo:-)
0zero7 viktorka_od splavu dělám jednu zmrzlinu z řeckého jogurtu a smetany a ledové krystaly to nedělá, mám teda zmrzlinovač, ale přijde mi, že by to šlo vrznout i rovnou do mrazáku
MaeGandal tak to zkus:-)
Vy mi dělat pořád chutě.. Bála jsem se těch krystalů, co vznikají v domácí zmrzlina v mrazáku.
Opravdu se netvoří?
Uslehat šlehačku, vmichat salko, ev přidat i tvaroh a dát to jen do mrazáku?
Dadoo ja extra slehacku nesleham,naliju do vysoke misy salko a dve smetany,prikryju uterkou a sleham tak minutu,pak naliju do misky a dam do mrazaku.
Driv sem to po hodine projela lzici,ale neni to nutne tak uz to nedelam.
Zarinya maminka děkuje za recept, právě dala do mrazáku další várku. Přidala prý trochu medu, protože maliny byly kyselé a sladké má být sladké !
Antje ![]()
neni vubec zac....snad mi nebude na podzim "proklinat",ze pribrala.![]()
Zarinya kdepak, děkujeme !
Dadoo krystaly se tvori z vody, pokud mrazis neco s prevahou tuku a cukru, neni problem:-) ja slehackj teda usleham, aby to bylo aspon trochu nadychanejsi, jinak ta zmrzlina je hodne jina nez kupovane samy vzduch, i se hur kraji a hodne zmrzne, musi sd pak nechat trochu povolit (teda pokud mas poradny mrazak)
Někdo tip na kadeřávek? Koupila jsem si do polívky a je ho nějak hodně
já si kdyžtak vygooglim, jen to tu zkouším, tady se někdy potkají zajímavý tipy..
Ounz florentýna má recept na nějakou kuřecí směs s kadeřávkem
Bowle díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY