Zmrzlina je v mrazaku. Probehl test. MNAM. Slehacka, kakaovy prasek, tucny jogurt, vanilla, cerstvy maliny a bourbon (prej to pomaha protoze mega zmrznuti, nevim no) dobry je to moc! Osladila jsem to stevii. Kdystalky nemam :)
Jídlo a vaření
Zarinya viktorka_od splavu Díky, to se mi líbí čím dál víc. Udělám to stejně, našlehám to společně. tedy.. až se sní ty kupované zmrzliny v mrazáku.
0zero7 přidat alkohol proti úplnému zmrznutí je dobrý nápad, asi to taky zkusím.
Zmrzlinu miluju lehce povolenou.
Taky prodávají salko karamelové, další varianta..
![]()
andulka01 jo, to je tahle z těch žloutků, tak tu nerada
. Ale děkuju.
já myslim, že jsem tu jednou propagovala tuhle, ale nedávno jsem si ji za strašně vobludný peníze znova koupila a teda taky mě zklamala (smetana, jahody, cukr).....(proklínám creme de la creme)
Kde tohle mají?

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem podle Reflexu č. 31.
Delala jsem včera k obědu hovězí po burgundsku (včera s bramborovou kaší, dneska s rýží) a je to úplně geniální jídlo! (Včera jsem to teda vyfotit nestihla a dneska už to bylo dost nefotogenický, úplně to zcernalo včetně mrkve)
Včera byla pražma. ![]()

domenica Óóó, nádhera!
Dnes zkouška fougasse

Ounz vypada to nadherne!
Já dnes dělám ounzovky

Potrefenáhusa děkuju :) okurky taky krásný!
ó děkuji! ![]()
Vynikající byla. Právěže má málo kostí a ty, které má, jsou pevné, dobře zřetelné.
domenica taky jsme včera měli. Jen ne home made :).

Peggy ja som tiez vcera robila kelimkovy jogurtovy ale podpa apetitu a s broskynami, to bol super rychly a jednoduchy recept, ho musim viac krat oprasit!
Potrefenáhusa mnaam hovezi po burgundsku milujem a ta farba na druhy den vyzera nielen nefotogenicky ale aj dost nepozivatelne
ja teda kludne len s chlebom (aleja som chlebovy maniak)
Mrakoplas no to já taky, ale teď potrebuju, aby to vypadalo jako fakt uvarenej oběd nejlip co dal hodne práce :-)
Potrefenáhusa taky miluju hovezi po burgundsku, pro me to je podzimni zahrivaci jidlo, uz se na nej tesim (na hovezi, na podzim jeste ne)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY