Nasekala jsem na to bazalku a k tomu slunecnicovymu maslu jsem pridala lzici arasidovyho. To je asi vsechno. Je to fakt bozi.
Jídlo a vaření
0zero7 To je super! Ja se k tem cuketovym nudlim furt nejak nemuzu dostat.
Hele a nemas v zasobe nejaky fajn recept na kureci prsa/stehenni rizky? Jakoze aby tam to kure bylo vice mene schovany, proste ne stejk, ja delam to garam masala kure v omacce ale jeste neco jinyho bych brala. Klidne mi jen hod nazvy, typy, ja uz budu hledat, vcera jsem projela kitchinette a nic......
0zero7 A vubec, ja bych k tobe jela na dovolenou, ta priroda, mela bych jen polopenzi s veceri, co bys mi uvarila, nocleh klidne na pohovce. Hele nacen mi to:-D
Karja Ja delam kure na paprice z prsnich rizku (nebo stehennich), tady to nefrcia, ale je to fajn rychlovka. Pak fajitas. Moc dobry, zadej si home made fajitas seasoning a jen papriky a cibule a kure. Kari. Nebo omacka s houbama treba s trochou zakysu, nic tezkyho. Me chutnaji spis jidla jde se to moc neschova. Maslo. Kure. Salvej. Na testoviny plus parmezan.
Karja Hele s ditetem a manzelem na to nevim jestli mas ![]()
sama mozna jo ale!
0zero7 Jezis, je bych sebou rozhodne nevzala!!!
Diky, fajitas a kari kure neznam! Tak ty mas ta dobra masa, u me nic moc extra, aby si clovek jakoze pochutnal na dobrem prirodnim kurecim, tak to chce nejakou upravu uz, prave na to mi vyhovuje to masala kure;-)))
Karja neni tady kazdy dobry, to bych kecala! U reznika nebo v dobrym obchode jo. V horsim ne. Asi normalka. Jdu odpadnout. Tu arasido omacku zkus. Je to bozi
Karja mně strašně chutná afghánské kuře, dělám z vykoštěných stehen, recept mám beztak odtud:-)
hrozně moc cibule a česneku, na to ta stehna, zasypat kari kořením, dusit pod poklicí úplně doměkka (nepodlívat, nebo fakt jen malinko) a na závěr až maličko zchladne vmíchat kysanou smetanu a zasypat koriandrem (já teda petrželkou). možná někdo hodí ten origo recept, já ho v angličtině nenajdu
jinak mám v troubě toho králíka v hořčici, tak jsem zvědavá, a včera k večeři byla frittata a studenej zbytek právě snídám, geniální věc, takový obyč jídlo a já to neznala! vaření pro dva mě skoro i baví:-) a jelikož to v malým zas moc neumím, tak i když se neplánovaně zjeví dítě (jako včera večer) tak je toho i pro tři:P
0zero7 Díky :-). A je to slunečnicový máslo lepší, než arašídový? Nikdy jsem ho nepoužila.
Karja mně strašně chutná afghánské kuře, dělám z vykoštěných stehen, recept mám beztak odtud:-)
hrozně moc cibule a česneku, na to ta stehna, zasypat kari kořením, dusit pod poklicí úplně doměkka (nepodlívat, nebo fakt jen malinko) a na závěr až maličko zchladne vmíchat kysanou smetanu a zasypat koriandrem (já teda petrželkou). možná někdo hodí ten origo recept, já ho v angličtině nenajdu
To bude Kabuli Palau, ne? dělám moc ráda, je to vynikající!
viktorka_od splavu RoSa No to je vynikajici, neco takoveho jsem si predstavovala, jen ten koriandr jsem nepresadila tak zas muzu leda zasypat petrzeli:-D
RoSa nene vůbec, jmenuje se to Lawang
999 králík super, děkuju. použila jsem rulandské šedé:P a přidala ještě česnek
viktorka_od splavu aha, pravda... ten muj recept je trochu komplikovanější... a ta rýže s mrkví a rozinkama je ![]()
viktorka_od splavu Tak to jsem ráda, je to vždycky zodpovědnost :-).
999 máš mou naprostou důvěru![]()
viktorka_od splavu Díky :-)

Dynovy koreneny chlebicek dle Kucharky pro dceru. Je to dobry;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY