RoSa nemame.![]()
Jídlo a vaření
RoSa A kruciš.. Jak nemám ráda sladké pití, tak tahle lepidla někdy můžu! Do skleničky na kostku ledu.. uáááá
Asi ho vyrobím. Navíc dobrý nápad na dárek! A mám tu kávový rum (tuzemák) to by mohlo jít !
Zarinya Z těch dvou variant, co jsem udělala, mi chutná maličko víc ta borůvková. Borůvky to lehounce okyselily a není tam úplně silně znát ta salková chuť. Je to takové svěžejší.
Jen jsem tam zapomněla přidat nějaký ten alkohol, takže mám zmrzlinu úplně kamennou. Takže zatím jsem jen párkrát naškrabala pár lžiček. Což je vlastně spíš výhoda.![]()
Dcera si taky párkrát škrábla a prý super, recept si odváží do Anglie :-D
Ha, zmrzlinu zas udelam, bez salka teda, dobra byla.
A jedu uz tyden v tech nudlich cuketovych s arasidovou omackou, delala jsem druhou varku vcera a jeste jsem to vytunila jalapenos plus vic hub, je to super!
Uff, máte mě s tou zmrzlinou na svědomí. Cca půl panáku rumu, dvě třetiny plechovky pikaa, dvě šlehačky, jeden tvaroh, pořádná lížce kakaa a trocha chilli. Mňam, velmi jedlé, teda až na to, že se mi nějak sráží oblečení nebo co...
A zbylý pikaoo případně jako poleva navrch.
A teď mám docela nutkání zkusit to vyrobit z karamelovýho salka s přidáním trochu soli a nasekanejch pistácií. I když to normální salko a borůvky taky nezní špatně...
Akorát k tomu teda asi budu muset přitvrdit s cvičením, no.
Prosperina mne pomohlo jedine si ji zakazat...
ale je to krusny.
Prosperina Právě to karamelový salko se solí jsem chtěla vyzkoušet. Ale nakonec jsem do toho práskla borůvky, protože jsem se bála, že toho karamelu tam bude málo-když jsem ho půlku snědla
Je to výborný teď, ale karamel tam teda nejde cítit vůbec ![]()
Když tu pečete ty květáky, kdysi tu jel recept na květák pečený v nějakém asi těstíčku, nevzpomenete si?
potrebovala sem jen koupit citrony a po ruce byl jen rusky kram takze to dopadlo,ze sem si odnesla jeste kakaovy salko![]()
ze jako jeste jednou zkusim zmrzlinu z tohodle.![]()

Zarinya Ruské salko? Takže Ruská zmrzlina? Mňam!
Co mi to tady děláte s tou zmrzlinou? Teď, když se mi podařilo něco trochu shodit? Salko je na mě sladký, vanilkovej krém se mi míchat nechce, ale chuť mi děláte teda hroznou :-) Ne, nesmím, nechci, stejně by se to u nás nesnědlo...
Jo teda, pekne tu plavkovou sezonu zakoncujete:-D. PS.: Ja moralizuju, ale ve skutecnosti mama rada jen zmrzlinu na klacku, takze dva mroze denni davka:-D
No, kúpila som si ingrediencie na tú zmrzlinu včítane rôzneho drobného ovocia...a mimo salka som to všetko zožrala
.
To ne
, potřebuju inspiraci na zdravá jídla, ve vymýšlení sladkých prasárniček jsem docela dobrá i bez vás.
Uff, já to sem neměla psát, asi jsem to zakřikla - už na ten domácí slanej karamel mám děsnou chuť, a mezitím mi volali naši, že Cuketkovy tvarohový knedle byly tak gut, že by je ode mě rádi zejtra ještě jednou (a protože jsou oba dost nemocný a já momentálně zatím nejsem v hororovým skluzu s prací, snažím se jim dělat pomyšlení), a pak mě čeká vyvařování či spíš vypejkání na drahého oslavu, potřebuju něco došít, alespoň něco upracovat... no prostě na další kulinární experimenty nějak nejsou kapacity. Takže k dělání zmrzliny se dostanu až někdy v pondělí, a přitom na ni mám chuť udělanou už teď...
I když vlastně je to nejspíš dobře, protože jsem se ráno nevykopala běhat, jak jsem si po sežrání tý včerejší megadávky pikaový s chilli slibovala.
Zarinya mně se kroutí jazyk a trnou zuby, jen slyším SALKO. Takže tohle určitě dělat nebudu, zato ujíždím na kupované ruské zmrzlině v kornoutu.
slniecko
ja idem už tyzden v low carb, tak sa sama seba presviedčam, žeby ta zmrzlina zo salka bola pre mna príliš sladká...
carries hele vynech salko a dej jen uslehanou slehacku a bud ovoce nebo kakao a je to LC, delala jsem minulej tyden a super. Jo a zkousela jsem fat bombs, jednu jahodovy cheese cake a jedny cokoladovy s arasidovym malsem a vlaskyma orechama, oboji super
carries ja len teraz neviem, čo s tým salkom ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY