Zarinya Já dala úplně normální, nevím jestli by tam ta hrubší nedělala kousky?
Jídlo a vaření
Garfie diky:-)
Garfie Dík,to musím vyzkoušet i když pro mě je salko taky pokušení,možná mi bude stačit taky jen jedna smetana ![]()
Karuna Ďakujem, to vyzerá super. Majú tam viacero zaujímavých kurzov, už len si vybrať :)
brrr z pečený červený řepy je super salát s křenem, jestli se dostaneš ke strouhanýmu?
rozarka Ono je to i tak dost sladký ![]()
Ounz To neznám, ale křen můžu sehnat. Prozradíš recept? Dík.
brrr nastrouhat tu řepu, do toho křen, sůl a ocet a dle chuti i trochu cukru a pořádně promíchat. Neni to nic složitýho ale je to super, i třeba k chkebu se sýrem a tak. Základní recept byl myslim 200g řepy a 50 g křenu, no já to teď dělam od oka a křen přidávam podle síly. Tu řepu strouham najemno. Jo a lžíce oleje může bejt
Ounz presne takovy salat si kupuju v ruskym kramu.:-)
Zarinya ja mam ten recept od babičky mojí kamarádky, jednoduchej a skvělej
Ounz u nas se ten salat delal taky, jako uplne bezna priloha k masovym jidlum.
Ja mam jenom blok z te repy, protoze nas porad prudili, abychom neudelali na hodobozovem ubrusu flek, co pak nejde vyprat, takze ho nejim ![]()
já dělám ze syrový řepy s jogurtem a česnekem, naučila jsem se to od jednoho bělorusa a je to docela řízný, dá se i mírnější verze z vařený/pečený
Potrefenáhusa to znám taky, já se teda česneku vyhejbam, ale je to dobrý!
Taky znam variantu tohohle salatu, akorat je tam řepa varena, zerve, kren i cesnek, vsechno tak nejak od oka. Je teda dost rizny ![]()
Taky je dobrý červený zelí, červená řepa, sůl, pepř, limeta, zakysaná smetana, jarní cibulka
Nevite jak vyrobit tohle?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY