milacka Ty bys mohla to jídlo fotit do časopisu
.
Mám ještě dotaz k tomu chlebu s červenou řepou. Píšeš, že jsi ji orestovala...čerstvou nebo už předvařenou? Já ji moc nepoužívám, protože u nás to nikdo nejí, tak se ptám blbě.
milacka Ty bys mohla to jídlo fotit do časopisu
.
Mám ještě dotaz k tomu chlebu s červenou řepou. Píšeš, že jsi ji orestovala...čerstvou nebo už předvařenou? Já ji moc nepoužívám, protože u nás to nikdo nejí, tak se ptám blbě.
Dneska jsem si udělala tuhle polévku, a jak jsem dopředu tušila, že bude super, tak byla :-).https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/chaluparska-polevka-z-cernych-fazoli-s-koprem.A190627_164118_dobra-chut_ape
Malé úpravy jsem udělala, mrkev nesmím, sójovou smetanu jsem nahradila normální a místo umeboši octu dala umeboši pastu, kterou mám doma na trávení :-). Ale tu umeboši chuť bych rozhodně nevynechávala.
Ja dnes kapusticky na zadicka s grilovanym syrem...![]()
Zarinya to bych si dala hned, po kapustickach bych se utloukla
Nedala byste mi některá recept na dobré plněné papriky? Díky !
Antje podle Maskrtnice
711990 děkuju!
Renusatko dnes som mala na obed opäť repu, pečenú s cibuľou, cesnakom, rozmarínom, tymianom a ku koncu som pridala kozí syr. Mňamka. Dostala som od brata malé repy, manžel ich nejedáva, tak ich musím zjesť sama, mne veľmi chutia.
Na chlebík som ich orestovala čerstvé, postrúhané na jemné plátky, bola to rýchlovka a figy k nim náramne zapasovali.
Zarinya kapustičky chutia vždy famózne, najbližšie chcem vyskúšať toto:
milacka ja tedy radsi bez slaniny,protoze mi ty nemecke uzeniny nechutnaji,ale balsamikem taky nekdy polevam,hlavne ten grilovany syr.
dnes se ke kapustickam delala oliv.olej s citronem.:-)
999 recept som si uložila, umeocot používam veľmi zriedka, sójovú smotanu taktiež, mrkvu jedávam bez problémov. tak skúsim ísť podľa receptu.
Keď dodržujem nízkohistamínovú diétu, nemávam po občasnom jedle so zakázanými potravinami žiadne problémy.
Zarinya ja slaninu z mangalice jedávam s bryndzovými haluškami, tie chrumkavé malé oškvarky na nich milujem.
milacka taky jim, ceskou anglickou slaninu...ale tu tady nekoupim.![]()
milacka Bylo to fakt moc dobrý :-).
999 kde ten ume ocet kupuješ? Omlouvám se, vím že se tady pořád jen ptám...
Antje Ve všech zdravých výživách. Mají ocet, švestky ume a pastu. Tu já využiju nejvíc, funguje i na pocit přeplněnosti, nebo když máš problémy se žlučníkem.
999 děkuji, nikdy jsem o tom neslyšela. Používáš i ten ocet a švestky nebo si vystačíš s pastou?
Antje Vystačím si s pastou :-). Ona je to pátá chuť, jsou slaná, sladká, hořká, kyselá a ume. Ta není ničemu podobná.
999 děkuju, zítra se tam zastavím jestli tu pastu mají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.