Vypadá to hodně dobře. Těstovinovou rýži jsem objevila poměrně nedávno a strašně mi chutnala, tak jí plánuju zařadit do jídelníčku ( už jsem jí zakoupila několik sáčků). To je římský hrnec?
Jídlo a vaření
kocoureksuggy asi ano,hlineny glazurovany,ale kupuju je v recku za deset euro.Musim rict,ze to jidlo z toho chutna o moc lip.![]()
A musíš jej před použitím máčet ve vodě?
kocoureksuggy pan co nam je prodava,rika,ze jen poprve pred prvnim pouzitim.
a i to sem nekdy mozna neudelala,protoze sem na to zapomnela,nez dojedem zpet dom.![]()
ale funguji dobre uz nekolik let.![]()
Nechtelo se mi tahnout do reznictvi, ale kdyz jsem videla tohle, lenost me presla.

Lamicka a dobre si urobila, to mäso je hotový svetobežník![]()
Lamicka Jezismarjá, to jsem myslela, že už ani neexistuje, tyhle mletý masa s x přísadama.
Lamicka Rybíz?![]()
![]()
Sweet Potato vis jakou hezkou cervenou barvu to sadlo dostane?
continuity no budiz, ale proc glukoza![]()
Lamicka mnamka!![]()
viktorka_od splavu nevim, asi aby se to nezdalo tolik presolene, na neco se ta voda navazat musi a to neco je obvykle sul ![]()
Ja mam teda mlynek na maso, nenechavam si mlit ani u reznika. Ale jednou me babicka v samosce poprosila at ji to slozeni prectu, ze jake tam je naso. Tak jsem chvili na to zirala jak puk a pak ji poradila toho reznika - byl tehdy pres ulici.
mlety v obchode kupuju furt,nikdy me nenapadlo si to precist....tak jdu na to![]()
beda Vam jestli spatny.....reznika nemam pri ruce.![]()
Lamicka v Albertu po dvou blbých zkušenostech maso nekupuju, v obou případech jsem to musela vyhodit. Už je to tak 3 roky, ale koukám, že se moc nepolepšili.
já jednou koupila buďto v albertu nebo v tescu mletý, který na pánvi pustilo právě ten rybíz s řepou, plavalo to v červený vodě. dál kupuju balený, ale dávám si bacha; pokud mají bio, tak radši to. taky lidl nebo globus by si to myslím nedovolil, tam mají pěkný maso
mitford sister ja ho dnes koupila v norme(ac tam chodim vyjimecne)a nastesti etiketa dobry,dokonce je tam 75%veproveho a 25% hoveziho.....v lidlu to prozkoumam.
Rybiz ani repa v tom neni.....tedy to je des![]()
Kokoska u Alberta byvalo ve vysekovem mase bezkonkurencne nejvic vody.
Ale vakuovane steaky tam maji dobre.
Na ranajky lupacky

Kokoska ja v Albertu maso nekupuju dlouho, od chvile, kdy mi jejich veprove na panvi pachlo jako prasecinec... Nastesti mame kolem hodne obchodu, kde maji maso z farem. Nevim, co me to napadlo.
Janulik03 pěkný! dáš recept? ![]()
RoSa su kvaskove . Rozkvas 100g mlieko, 40g cukor, 150g hl.muka, 2 lyzice kvasku.
Cesto: 300g hl. Muka, 100g mlieko, 70g cukor, 100g maslo,1zltok, stipka soli. Plus rozkvas, ten by samohol nahradit asi kvasnicami, nemam vyskusane. Potriet bielkom, posypat celym makom.
Z tejto davky mam jedno vianocku mensiu a 8 ks lupaciek. Piekla som 18 minut na 170 st
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY