Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:14

Karja jo, keď idem robiť pečené kura, som strašne šťastná, lebo je to robota na dve minúty

Tiež neznášam dlhé varenie, veľa receptov som robila len raz, lebo mi to prišlo veľa práce, aj keď to bolo dobré. Ja teraz dosť frčím na tej kuchárke pre dcéru, to je pecka, len si musím vyberať tie jednoduché recepty. A kúpila som špagetovú dyňu, a idem robiť ten recept, čo dala viktorka_od splavu a myslím, že mne bude chutiť. Ja mám rada aj samotnú opečenú dyňu, ale dúfam, že uspejem aj u muža, bo dve jedlá sa mi rozhodne nebude chcieť variť.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:16

Garfiejj z ig,recept od viktorka_od splavu .fotka pekna ale tim to konci.

Ale zase sem zjistila,ze je to dobry na zhubnuti...varit si jidla, ktery moc nechutnaji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:17

Offline Garfie
28652 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:17

Zarinya Ha, to bych potřebovala! Tak ji možná přece jen vyzkouším, ale jak se znám, při mé smůle mi to bude chutnat!!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:24

Garfie ja nastesti muzi udelala lasagne kdyz besamel....no nastesti, protoze hladovej chlap nic moc.

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:27

Zarinya mne se to zda uz z fotky samej besamel:-)

Online continuity
43674 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:46

Uz jsem se lekla, ze neco delam spatne, kdyz varim frk, frk temer vsechno

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:49
Reakce na Zarinya:

já vařim i ráda, ale strašně mě obtěžuje to vymejšlení a nakupování, zvlášť teď, kdy nestačí najít recept a naklikat to na rohliku 

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:50

jo sorry, u tý dýně měl bejt hanlivej koment, ale pak mi to bylo líto a nepovedlo se mi tu fotku smazat 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:54

no každopádne špagetovú dyňu mám už kúpenú, takže to skúsim a dám vedieť. Aj keď trochu rozmýšľam nad tou viktorkinou variantou, že sa nebudem crcať s bešamelom a švihnem tam smotanu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 18:00

viktorka_od splavu no,to nevim jak poznas,ale kdyz uz tak ten besamel byl na tom nejlepsi.

nahore je syr.

Online continuity
43674 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:08

betsey ja som ju robila s bolonskiu omackou a hore syr a dobre bola ( ale mne dyne chutia). 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:12

continuity len ja potrebujem vegetariánsku verziu a špenát mám veľmi rada, tak preto ma to tak oslovilo. Ale dyne tiež, tak myslím, že to bude dobré :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:28

betsey viktorce to chutnalo,mne moc ne tak je to 1:1,ze ja z toho nebyla nadsena,vubec neznamena,ze to neni dobre,je to z dobrych surovin,jen holt ne moje chut.

Hlavne nam pak napis jak to dopadlo.

Offline rozarka
4229 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:41

andulka01 Óóó, ta vypada fakt luxusně. Nikdy jsem rybí nevařila a vlastně ani nejedla, ale závidím

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:42

Zarinya nejlepsi jsou na okrasu, vsak ja souhkasim:-)

a dnes thajske kari, fotit to neslo ale hrozne jsem si to jidlo oblibila:-) dite teda odmitlo jist i samotnou ryzi ktera lezela vedle:-/(varila jsem ji kvuli nemu)jeste jednou tisicere diky Karja co me tam naucila dat slehacku:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 19:44

viktorka_od splavu zkusit se ma vsechno.

Offline Myrtila
5487 příspěvků moje polička 16. října 2019 20:55

Zrovna spagetova dyne je jedina, ktera mi chtutna, nejradsi ji delam uplne jednoduse - upect rozriznutou napul, osolenou a pokapanou olivovym olejem, pak ji “naspagetuju” a dam na chvili zapect s ajvarem. Asi by to bylo dobre i posypat nejakym syrem, ale ten ja nemuzu, tak to nemam vyzkousene. 

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 16. října 2019 21:24

Grossularia vydala novou kuchařku

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 16. října 2019 21:57

Lamicka Karja ufff, vubec, to jidlo neni nutny delat dve hodiny, aby bylo chutny... mozna na duchod az se budu nudit. nebo si raci poridim psa;-)

​Hele to ja netvrdim, ze ale ja jsem rozmlsana a proste kdyz mas chut treba na spanelsky ptacky, tak tomu ten cas venovat musis. A nikdy jsem moc nechodila do reetauraci, spis treba na vietnam nebo neco podobneho, kde se blbe shani suroviny... No nicmene to moje je takova stiznost nestiznost, ja varim rada, me nestve to vareni, ale ze na nej nemam cas a budu ho muset zmenit a delat to supsupsupsup a jist co je:-D

Jo a kari, no ne vsechna kokosova mleka jsou tak vyrazna, nektera se daji pouzit:-D Ale stejne to vetsinou davam pul na pul, nebo kokos mleko, jen kdyz jsou tam I jine ,,tekute,, suroviny, treba rajcata nebo delam kari s dynovym pyre, tak tam to zvladnu...