Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline 0zero7
11952 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:18

Zarinya Marshmellows asi jen nasypes na konec a zapeces, ony se roztecou. Me to teda taky nelaka vyrabet, ale bylo to zajimavy. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:20

0zero7 ja jen zkousela z marsmelows horkou cokoladu a to fakt funguje.je dobra.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:23

0zero7 To mi prijde tak nechutny, ale ty marshmellows se furt nejak nekde divne objevujou...co na tom kdo ma:-D

Offline 0zero7
11952 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:25

Karja ja nic, prosim!! moc me neberou, tady se to dela u taboraku, marshmellow opeces a das mezi dve susenky s cokoladou

(ja v mezicase, kde jsou ty spekacky jako?!?!? Co to je tohle???) 

Offline Sweet Potato
40659 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:33

0zero7 Fujky, maršmeloun na klacku, to už frčí i mezi zdejší mládeží, už se tu dají koupit i ty megavelké opékací. Ochutnala jsem to, stačilo. To už radši ten syrový.

Offline 0zero7
11952 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:35

Sweet Potato Taky mi to nechutna, bych to rovnou vzala tou klobasou! zadny studeny marsmelouny

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:47

Já dělala z marshmellows zákusek a je fakt strašně moc dobrý. A nikdo nepoznal, co to je. 

Rozpustily se v MW, přidávalo kakao.. už si to moc nepamatuju, ale fakt to bylo dost dobré.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:49

0zero7 Ja nevim, ja se po tom jako mala pozvracela a vlastne nikdy mi to jako sladkost moc nechutnalo a nedam si vubec (jinak 99procent sladkosti mi vlastne chutove nejak extra nevadi). Ale treba jsou jeste jiny marshmellows nez znam, ale predstava, ze tu chemickou penu opecu....no fuj, bych se bala, ze mi to zalepi streva....

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 15. října 2019 22:55

Dadoo Mne to prijde jako prasecina, ja nemam rada ani kdyz se do zakusku pridavaji uz susenky, jakoze vezmes koupeny susenky a rozdrtis je s maslem....a z toho vznikne nova susenka, kaloricka bomba....Jedina vyjimka je lotusdortik, ten jsem delala dvakrat, ale tam se k susence da jen slehacka a jde o tu casovou usporu no ....Mam rada vareni ze zakladnich surovin, ale mozna proto travim v kuchyni tolik casu, se vsim se moc crcam, ted jsem videla u kamarada, jak pekl kure asi za dve minuty, jako to vyndal, posypal smesi koreni, polil olejem a cus, taky hlady neumreli. Ja vzdycky vymejslim nejaky bejkarny a s tema detma to prestava byt kompatibilni....

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 15. října 2019 23:15

Karja Ten recept je už starší, z roku 2012. Tenkrát jsem ho zkusila na něčí doporučení a jen proto, protože mě zajímalo, jestli opravdu může vzniknout něco tak dobrého z něčeho tak hnusného

Dělala jsem to asi dvakrát, podruhé jako test pro přátele, jestli poznají, z čeho to je.
Jako opravdu mě to překvapilo, protože bych nevěřila, že se ty hnusný marshmallows dají takhle zajímavě zrecyklovatAle fakt to nikomu nenutím.

http://bakingdom.com/2012/08/espresso-mousse-brownies.html

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 13:31

tak sem si tu spagetovou dyni mela nechat na okrasu

jako na efekt hezky na jidlo horsi......uz to urcite nikdy opakovat nebudu....

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 16. října 2019 13:40

Karja hele a co děláš s kuřetem? Taky se mu věnuju tak minutu, než ho strčim do trouby a čus?

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 16. října 2019 14:02

Potrefenáhusa No ja peceny kure moc nedelam, ani jiny, protoze tu neni ke koupi zadny dobry. To byl jen priklad, ale kdyz uz tak treba delam to indicky kure (butter chicken), na fenyklu, kureci roladu....Ale ted jsem sehnala takovy lepsi kure, tak to budu zrovna zitra pect, na zelenine, tak to by mohlo byt tak 5 minut. Ale to by jsi musela videt, ja jen slysim, musim udelat veceri, frk frk frk, najednou sedi u nas, a za dvacet minut uz to voni z trouby. My oba se sambem jsem z toho byli hotovi:-D.

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 16. října 2019 14:04

Zarinya Dobre, budu se drzet tvych rad;-). A tu dybi, co nevin, zda je spagetova nebo okrasna necham na okrasu:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 14:06

Karja to udelas nejlip.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 16. října 2019 14:44

Karja ono asi zalezi, jestli ti ta pracnost pri vareni vadi nebo ne, protoze ja mam hodne kamaradek, ktere vareni nesnasi, ale kdyz si pak povidame o vareni, tak zjistuju, ze si vyberou slozity recepty, pak u plotny stoji hodinu. Misto aby kure daly frk frk do trouby. Nebo treba neznaji takove ty zakladni postupy, ktere ulehcuji a zrychluji praci.   

Offline Karja
44972 příspěvků moje polička 16. října 2019 15:03

Lamicka Ja rada varim, I me to bavi, I si tim odpocinu, ale ne v kombinaci se strezenim ditete, kdyz na to clovek nema klid a je to takovy tezky dat dohromady to me nebavi....nebo proste, ja mam doma kolikrat bordel na padnuti, ale dva chody. Proste musim tomu jidlu dat jinou prioritu...

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 16. října 2019 16:25

Lamicka Karja me teda vareni nebavi vubec, ale postupy nastesti znam, takze delam fakt jen ta nejjednodussi jidla, pripadne kdyz se postesti tak varime dva, takovou pasovou vyrobou:-) protoze treba kure na zelenine pro vic lidi da praci s loupanim a krajenim.. si to rozdelime a taky to je supsup:-) kureci roladu to jakoze vykostujes a tak? ufff, vubec, to jidlo neni nutny delat dve hodiny, aby bylo chutny... mozna na duchod az se budu nudit. nebo si raci poridim psa;-)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 16. října 2019 16:42

Karja viktorka_od splavu ja varim rada, ale rychla jidla . Klidne zvladnu i vic jidel najednou, ale uz u toho nechci stat 2 hodiny. Ani ma to nemam cas. Slozitejsi jidla si dam radsi v restauraci nebo u mamky a tchyne. Ale obdivuju kazdeho, kdo se do toho pousti. 

Offline Garfie
28652 příspěvků moje polička 16. října 2019 17:01

Zarinya To je ta z instagramu? Jsem ti ji chtěla pochválit, ale tak teda na podrobnosti se ptát nebudu

Karja A já už jsem ti mockrát chtěla říct, že se mi líbí, jak k vaření přistupuješ! Taky bych to chtěla mít  ale co mám děti, snažím se kuchyni vyhnout, jak to jde! Úplně mě to přestalo bavit...