Pavlena ooo:-)) kašu s mlíkem/smetanou a máslem? a na to hovězí by byl recept?
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu s dipem tak leda k veceri,k obedu nic moc.![]()
kocoureksuggy diky.
Potrefenáhusatobe nechutna br.kase?![]()
![]()
Zarinya s dipem plus s masem, samozřejmě![]()
Zarinya nechutna mi kase ciste z batatů, z batatu mi chutná, pokud bataty tvoří tak 1/3 kase
viktorka_od splavu Jj, mliko maslo. Smetana me nenapadla, mozna zkusim upgrade. Maso klasika pomale dlouhe duseni, dost cibule, podlit vyvarem a cervenym vinem, pul hodiny pred koncem tam mrsknu brusinky. Na to snad ani recept neni...
viktorka_od splavu Upečená hokkaidó nebo máslová, mňam.
Dnes máslová v salátu - fotogenické to teda nebylo, dobré moc.
Špagetová sama o sobě chuťově nic moc, chce to schovat ji ve výrazné omáčce.

Potrefenáhusa jj to chapu,to bych asi taky nemusela.
ja to pochopila,ze ti nechutna normalni a tak si ji prichucujes batatama.![]()
Sweet Potato hmmm dala bych si.
dyni tam nevidim.
Zarinya Jako že fakt nevidíš nebo jako jako nevidíš?![]()
Sweet Potato skoro nevidim.![]()
tak ja myslim,ze to nemusi byt spatne,ale muh se tem dynim nejak brani...
nechapu,vzdyt jsou tak hezky.
tak ja myslim,ze to nemusi byt spatne,ale muh se tem dynim nejak brani...
nechapu,vzdyt jsou tak hezky.
no jestli si myslí stejně jako já, že je to rostlina na okrasu a ne k jídlu..![]()
Pavlena oki takovej recept mi úplně stačí:-)
Sweet Potato náhodou to fotogenické je až až! určitě moc dobrý. já jsem máslovou dělala jednou a to už vůbec nestálo za tu práci:-( loupání - strašnej vopruz a dřina, jak ta slupka byla tvrdá, zahnutá a vzdorovala tak, že jsem si málem prsty uřezala
zlatá hokkaido:-) chuť lepší a práce nulová. to mi taky na té špagetové vyhovuje:-)
Zarinya Ja mam recept na cockovobatatovy krem (delala jsem s dybi misto batatu) a je to dobry.
Uz jsem to psala do jineho.vlakna. Ale, dostala jsem obri kedluben, tak petkrat vetsi nez bezna velikost. Je nejakej gigantickej druh nebo je to proste prerostlej kedluben? Ja si myslim, ze je prerostlej a ani jsem to nezarezavala a za par dni mi to ve spajze udelalo, co udelalo a vyhodila jsem to. Ale rada se poucim, zda neco takovyho existuje....
Edit: Aaa google je.mocny, kedluben gigant to je
Uz jsem to psala do jineho.vlakna. Ale, dostala jsem obri kedluben, tak petkrat vetsi nez bezna velikost. Je nejakej gigantickej druh nebo je to proste prerostlej kedluben? Ja si myslim, ze je prerostlej a ani jsem to nezarezavala a za par dni mi to ve spajze udelalo, co udelalo a vyhodila jsem to. Ale rada se poucim, zda neco takovyho existuje....
mama z Togo delala kedlubnove zeli. Dobry to bylo.
Karja jasne, to jsou giganty a dela se z nich kedlubnove zeli :)
Moje mamka dělala vepřové na kedlubnách anebo kedlubnové zelí a měla jsem obojí ráda ale nikde jinde než doma jsem to nejedla ani neviděla.
a konečně včerejší večeře... rybí polífka de luxe
zeleninový vývar s proseccem, bílá treska, losos, mečoun
andulka01 Och!!
Zarinya me chutna i na kosticky nakrajeny batat opeceny na panvi k vajicku a slanine misto klasickyho hash brown.
Jednou jsem mela ke krocanovy na navsteve pyre z batatu zapeceny s marshmellows nahore, zni to hrozne, ale bylo to vyborny s masem a dalsima slanejma vecma.
0zero7 diky.to prvni zkusim krocana ne.![]()
ne ze bych ti neverila,ze byl dobry...i kdyz to marsmelows,ale asi slozity.![]()
svagrova dela kohouta se spagetamy a je to taky vyborne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY