Myrtila Super, ja rozklicovala tu svou dyni a je to spagetova, ajvar mam taky, dlouho jsem nevedela nac pouzit.
Jídlo a vaření
Karja nastesti mi ptacky nechutnaji:-)
kokosovy mliko mi nevadi, ale ne kazdy je dobry, otravuje me to shanet a slehacka mi chutna vic:-) dik!
Myrtila Prosim te a potom ,,naspagetovani, ji nechas v te duzine nebo vyndas nekam do zapekaci misky a prilejes ajvar? Jsem fakt jelen z toho, nikdy jsem spagetovou nemela v ruce....
viktorka_od splavu Joo,ja obcas narazim na nejaky dobry, ale pak zapomenu, jaky to bylo a jedu novy kolo....No ptacky, to je moje jedno z nejoblibenejsich, nastesti uz se prodavaji leckde takove uz na to nakrajene tenounke platky, to hodne casu usetri;-))
Karja Necham to v te slupce, jenom pridam ajvar nahoru. Jak se tu resilo, varim rada, ale zaroven co nejjedoduseji ![]()
Vcera jsem okopirovala napad Sweet Potato a dala jsem v troube pecenou maslovou dyni do salatu a bylo to vyborne.

Dadoo Aneb jak zazdít skvělou kuchařku ošklivou grafikou? Achjo. Ale dík, aspoň vím po čem sáhnout a hlavně otevřít :-)
Grossularia dělala i rozpisy a poradce pro školní kuchyně, je to tak? Mám v merku jednu vesnickou školu...
andulka01 U grossularie jsem si kolikrat rikala, ze by potrebovala nejakej kurz foceni jidla a jak to jídlo vyfintit na instagram
ale na kuchařky nevim, jakej má vliv, já už ji to psala tenkrát ještě na MP, ze ta její kuchařka má hrozne nepraktickej formát a vůbec a ona psala, ze na to neměla vliv
Potrefenáhusa jo a ještě ty měkký desky, já vím, že je to kravina, ale myslím, že to a formát je důvod, proč do ní skoro nekoukám :(
Zu To taky, Brožovana kuchařka je zlo
Potrefenáhusa na FB ma docela hezky fotky pritom
andulka01 to udela nejvic! vcera jsem cumela na testoviny na fotkach v NY times, moc hezky
V ut jsem delala na prani vic evropsky jidlo, kvetakovou polivku s korenovou zeleninou, veprovy rizky z kotlety od reznika, vidensky bramborovy salat, vyborny to bylo!
Salát. Pomalu pečená červená řepa, adzuki, uzená kachní prsa... Velmi jedlé ![]()

andulka01 To vyzerá super!
andulka01 krasny.![]()
0zero7 vidensky salat,mnam! Teda ty umis vzdycky udelat cloveku na neco chut!
Dnes mam misto zaludku cernou diru, je uplne jedno, co tam hodim, nejpozdeji do hodiny mam vlci hlad, ze mi je az spatne. Jedina chvile, kdy to trochu ustalo byla rychla dvojhodinova chuze. Co to je?! ![]()
To je můj běžný hladový den, v poslední době. Jen s tou chůzí jsem to nezkoušela.
continuity Telo sa potrebuje zásobiť na zimu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY