continuity toj sem měla včera, úplně vlčí hlad, celou noc.
Jídlo a vaření
andulka01 To je jídlo podle mého gusta :-).
Myslím si, že tělu něco důležitého chybí. Co přesně, by měli určit lékaři.
continuity já měla vlčí hlad po antidepresivech, trvalo tři dny než si to sedlo. hrůza.
kocoureksuggy tak ja to mam teraz jeden den, to mam bezat k lekarovi, ze som hladna?![]()
Tak já myslela, že je to dlouhodobější záležitost ![]()
kocoureksuggy nene, dnes uz asi dobry. Jeste jsem nesnidala a zatim neomdlevam.![]()
Mám červenou řepu, mám kozí sýr (konzistence mozzarely). Co s tím?
brrr co upéct v alobalu? sůl, pepř, bylinky, (med), oliv.olej, balsamico nebo červené víno, česnek... sýr přidat těsně před dopečením nebo až na talíři
RoSa Upéct, oloupat a pak přidat zbytek? Nebo péct řepu pokapanou balzamikem a oliváčem a pak až loupat? Nebo oloupat a pak péct? Dík.
andulka01 to vypadá skvěle
brrr peču oloupanou a nakrájenou na menší kousky
brrr ja jen zabalim a upecu
pak oloupu a nakrouham na hodne tenký plátky, smicham s olivovym olejem s trochou jablecnyho octa, osolim, opeprim, přidám sýr
brrr Repu upect, nakrajenou naskladat na rukolu/polnicek, pokapat olivovym olejem, balzamikem, soli, peprem a syr natrhat nahoru na to.
RoSa Potrefenáhusa Myrtila Nakonec jsem řepu uvařila tak napůl, pak oloupala, nakrájela. Zakápla olivováčem a trochou balsamikového octa, sůl pepř a dala do trouby. Ke konci jsem přidala ořechy a ve finále i sýr. Ještě musím trochu doladit ochucení, ale bylo to dobré.
brrr neboj se tam dát trochu nadrobno nakrájené cibule, jsem z toho měla obavy ale dokonale se hodí (nechat syrovou). jedna z mála kombinací, kde mi řepa chutná
viktorka_od splavu Jj, mliko maslo. Smetana me nenapadla, mozna zkusim upgrade. Maso klasika pomale dlouhe duseni, dost cibule, podlit vyvarem a cervenym vinem, pul hodiny pred koncem tam mrsknu brusinky. Na to snad ani recept neni...
recept existuje:-) a díky moc! je to fakt dokonalý https://www.apetitonline.cz/recepty/717-hovezi-na-vine-s-brusinkami.html
viktorka_od splavu ahaa, vidis to, mozna to mam odsud, ale uz to nevim... ![]()
Kazdopadne ja to varila vcera, dost dobry..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY