Ounz Mně se nápad s kváskovou mapou sice líbil, ale sama jsem ten typ, co by si radši kvásek koupil v sámošce, protože je to anonymnější.
Jídlo a vaření
Zina Přesně. Jak se znám, brzy by mi chcípl. A pak by mi někdo vyčítal, že jsem umořila Quida nebo Fanouška.
Zina Sweet Potato já jsem přes kváskovou mapu rozdala kvásků....no desítky určitě, přes stovku určitě
Potrefenáhusa No já mám takovej pocit, že jsem tě přes ni málem kontaktovala ještě před svojí docházkou na MP. Ale pak jsem se právě neodhodala.
Sweet Potato Mně by taky chcípl, ty moje pokusy dopadly neblaze. Navíc mě odrazují instrukce typu podle množství kvásku upravte, já na ty začátky většinou potřebuju pokyny ala přidejte 21 gramů mouky.
Zina přesně tak
Potrefenáhusa Já sem rozdala bez mapy..dokonce na Slovensko :)
Ounz hele ja by som sa potesila receptu na tie krasne croisanty. Prosiim
Ounz dakujem ![]()
Nemáte někdo fajn recept s belugou? Dělám ji s grilovanou zeleninou nebo přihodím do kari, ale hodil by se mi nějaký ověřený tip co s ní dál...
A ještě moc prosím, někdo (možná 999?) dával kdysi recept na marinovanou cibuli, nemůžu to najít. Zkoušela jsem nějaký recept z webu, ale nic moc, asi to nebylo ono...
Janulik03 Ať se podaří
Camp_L Nebyla to tahle cibule?
coralline Tuhle dělám, se spoustou koření teda. Úspěch vždy zaručen.
Belugu dělávám k lososovi i jiným rybám.
A kde berete jablečný ocet?
Dadoojá ho kupuji v penny
Dadoo Já teď naposled dala vinný, neb jablečný došel a vzpomněla jsem si na poslední chvíli. Nikdo si nestěžoval.
Bowle díky, tam vůbec nechodím, zajdu. ![]()
Sweet Potato už mě to taky napadlo, ocet jako ocet, oba jsou skvele
Dadoo Jablečný maj skoro v každém obchodě. Často vedle olivových olejů, spolu s balzamikovým octem.
Dadoo Ale jinak ho maji dokonce i v našem vybrakovaném Tescu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY