domenica díky :)
Jídlo a vaření
Mám tady jednoho králíka na černo.

Ounz prosim pekne ponizene das na tie super vyzerajuce croissanty recept? (Teda ak su kvaskove). ![]()
Ounz ty jsou! Uz jsem videla na insta. Mnam!!
Tady prsi a fouka, hnusne jak blazen. Tak jsem varila. Steaky se salatem ze spenatu a brokolicovych klicku. Veprove ragu na rajcatech, noky s kozim syrem z mandlove mouky. Fajitas. Zakys je z kokosovyho mlika. Dobrej!

Jeste muesli s pistaciema a skorici. Jen z orechu, seminek a lneneho seminka pomleteho. Uz jsem to dlouho nedelala, super to je! Prida se tam bilek a maslo a je to krasne krupavy
To treti je asijska smes co se dava do spring rolls. Akorat bez spring rolls. Vyborny a raz dva hotovy.
Tak byla i granola teda.
0zero7 Dík, no ty to máš taky pěkný!
Ounz to je krasa! ![]()
Prosim, jak to delas, ze ti kurka chleba tak pekne bublinkuje? Potiras vodou s olejem?
Lamicka nene, myslim že to je o dostatečný hydrataci těsta a zapaření trouby..a taky to dělaj chleby, který kynou dýl v chladu. Dřív sem povrch stříkala vodou, aby se leskly, teď už ani to nedělam.
Ounz mne se za ty roky, co chleby pecu, takove pekne bublinky neudelaly, ani kdyz to kynulo v chladu. Zkusim vic zaparit troubu. Dekuju.
Lamicka Ja myslim, že ta hydratace těsta je fakt důležitá..já ty vody dávam teď už docela dost
Ounz zkusim, dekuju :)
Lamicka Ja myslim, že ta hydratace těsta je fakt důležitá..já ty vody dávam teď už docela dost
Nie je potom to cesto riedke?
Biely kvet tak dostatečný hnětení k rozvinutí lepku, bulk a pak kynutí v chladu to obejde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY