Karoleena Ta polívka zní jako delikatesa. Akorát nemám blender :( a tyčák by s tím asi nebyl moc spokojenej.
Kdyby se ti chtělo pátrat, budu ráda. Našla jsem ještě recept na falafel u Veganotic, možná to z těch karbenátků vychází ![]()
Karoleena Ta polívka zní jako delikatesa. Akorát nemám blender :( a tyčák by s tím asi nebyl moc spokojenej.
Kdyby se ti chtělo pátrat, budu ráda. Našla jsem ještě recept na falafel u Veganotic, možná to z těch karbenátků vychází ![]()
Dotaz. Mám tu kilo pistácií, nesolených. (a neloupaných...) Nezná někdo nějakou geniální perličku na dně? ( Karoleena a její jeruzalémský kuchařky by mohly pomoct, třeba)
Mohla bych ti je přijít sežrat, kdyby sis fakt nevěděla rady.![]()
Extra blby dotaz - mivaji v lidlu ajvar? Bych potrebovala, ale nikdy jsem ho tam nekupovala.
Sweet Potato Ja ti s nimi pomôžem![]()
Sweet Potato Vlastně mě udivuje, že tato nabídka přišla až za půl dne ![]()
Aranel Plesnivy to urcite nebude! Jen ty vyhonky hnusne zezloutnou![]()
Chrumkavé pupáky sú hotové. Keď príde vnuk, zalejú sa horúcim mliekom so škoricou, posypú mletým makom s cukrom a prelejú troškou rozpusteného masla.
Inak takto chrumkavé sú vhodné aj ako slané pečivo k rôznym dipom, pomazánkam, paštétam alebo len tak natrieť maslom.
Sú robené z celozrnnej špaldovej múky, preto tá farba.
milacka mnam, krásne. Nejedla som to sto rokov.
Taky dělám krupicový noky, stejně jak popisuješ... ale to do nich fakt nikdo nedáváte muškátovej květ?!
barbucha ja dávám bylinky
Mně chutnaj s petrželí, to zas jo...
barbucha no asi tam patří, ale naše maminka takovou věc asi ani nemá doma a já sice jo, ale nikdy si nevzpomenu:-) radši tam dávám tu petrželku
continuity Zastav sa, keď pôjdeš okolo![]()
![]()
Dyk jo, s petrželkou cajk. Já jen myslela, že se to tak dělá všude
Ten muškátovej květ dávám do bílejch zeleninovejch polívek, sypu ho na kuře k pečení, na vepřovku... bez něj se skoro neobejdu!
milacka Tohle jídlo vůbec neznám
.
barbucha miluju muškát. Květ i oříšek.
Super je do řízků. Nakládám kuřecí řízky do jogurtu a do něj dávám ten květ. Vynikající to je! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.