Dadoo Já v Albertu, takže ho mají asi fakt všude.
Jídlo a vaření
coralline,to je asi ono, díky. Já to jednou dělala podle jiného receptu, i když byl asi podobný a bylo to takové celé rozplizle vodnaté, jsem si říkala, že to bude tou horkou vodou. Ale možná jsem to prostě nakrájela až moc najemno...
Dadoo Maj i v deemku, jestli mate
999 no jo, i to je možný:) ale dám tomu ještě šanci a nakrájím to na trochu tlustší kolečka, treba zo bude lepší. Já to předtím vzala robotem a to fakt bylo asi moc...
Camp_L Robotem to asi není ono. Ta cibule má být křupavá :-).
Camp_L tak já tu cibuli dělala už několikrát podle 999, jenže mi nějak uniklo, že do toho má přijít voda a cukr a ... no a jelikož jsem neměla jablečný, použila jsem rýžový ocet. prostě jsem nakrájela cibuli na kolečka (ručně, robotem rozhodně ne), strčila do malé šroubovací sklenice, zalila octem a šoupla do ledničky. za týden vytáhla a bylo to strašně dobrý! pak jsem sehnala ten jablečný, zkusila překonat to, že ho nemám ráda.. no nebylo to tak dobrý. tak používám dál rýžový a supr:-)
viktorka_od splavu ryžový ocot říkáš? No to by mohlo být v tom strašně dobrém česneku, co se u nás v bistru dává do pho
viktorka_od splavu continuity Já taky používám rýžový ocet skoro na všechno, i na okurkový salát :-).
viktorka_od splavu 999 já ho právě neznám kde to kupujete?
continuity lidl asijský týden:-) koupila jsem ho někdy před sto lety kvůli receptu z Kuchařky pro dceru

continuity rýžovej ocet mají všude možně, nakupuješ někdy na rohlíku? Tam maj
continuity No a i v samosce, kde maj třeba věci na sushi
continuity Mají ho i ve vietnamských večerkách.
Ounz 999 Potrefenáhusa viktorka_od splavu diky, tak se po něm podívám.
viktorka_od splavu 999 ja ted dostala od nasich vysocke zeli a delala jsem z nej teply salat podle Kucharky pro dceru a dosel mi vinny i obyc ocet, tak jsem tam dala ten ryzovy a taky mi to chutnalo vic.
Camp_L belugu pridavam do ruznych salatu, zadny specialni recept nemam. Ted jsem delala s paprikou orestovanou na oleji na kari, primichala jsem belugu, polnicek, lucina do salatu, sul, oliv olej. Jindy tam primicham peceny kvetak. K tomu mam rada ztracene vejce.
Lamicka viktorka_od splavudíky za tipy! Rýžovej určitě mám na sushi, tak vyzkouším, nikdy mě nenapadlo dát ho jinam.
Používáte odstředivku na salát? Objednávám nějaké věci do kuchyně a přemýšlím, zda přihodit. V kuchařce pro dceru doporučovala, ale nechci mít doma zbytečný krám.
nonemy děláme často saláty, takže za mě je odstředivka velmi fajn, předtím jsem sušila v čisté utěrce. ale umím to i s neosušeným salátem, ale když to má být co k čemu, tak raději osušený :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY