nellielovett zapékám jako variace na tohle proste ne s rajcatovou omackou. Miluju tu kouřovou chuť :)
Jídlo a vaření
Dáte někdo osvědčenej recept na vege shepherd´s pie? Bez sojový drtě prosím pokud možno.
Tulipe Děkuji .-)
Fregola s rajčatama a cuketou. V sobotu budu dělat rybu, tak zkusím i jako přílohu.

nellielovett někdo vaří s tebou ![]()
vypadá to krásně!
Potrefenáhusa On vždycky
A když některý den nevařím, chodí za mnou, strká do mě a pak sám sedí v kuchyni a čeká, kdy už začnu vařit.
Díky, tady ta jednoduchá jídla mám nejradši.
nellielovett to vypada krasne
Lamicka dekuju, to se na to tesim... Ale tedy tech kecu, nez dojde na recept
Ja se to uplne stydim tady priznat, ale ja to ctu hrozne rada - jsem asi jedina; tady na to kamaradi taky nadavaji, ale me ty historky kolem receptu vylozene bavi...
MP Marge chichi, tak kazdy zbozi ma svyho kupce, no![]()
Delate neco kreativniho s kysanym zelim?
baltik Nekreativně ho žereme.![]()
Sweet Potato
manzel odkracel na trenink a dal mi ukol, ze chce k veceri neco ze zeli. Tak mu ho asi nandam do misticky
baltik Tak nějaké zelňáky? Zelníky? Prostě placky.
baltik Do zelí nakrájím červenou papriku, dám do pekáče, na to položím porce masa( kuře nebo vepřo), trochu podleju, přiklopím a šupnu do trouby. K tomu brambory, jenom teď nevím, jestli je taky hodím do pekáče nebo vařím ve vodě, šlo by myslím obojí :)
OliveOyl Já takhle dělám kuřecí stehna, šoupnu tam i brambory.
OliveOyl Sweet Potato
Dělám to úplně stejně a milujeme to!
Sweet Potato Já to dělala předevčírem s vařenejma, až teď jak jsem to psala, jsem si vzpomněla, že je asi jindy peču. Vařený dobrý, pečený lepší, už se mi to vybavilo:))
Diky vsem. Zelnacku bohuzel nema rad.
ale to maso pecene na zeli bych mohla udelat. To byval i takovy ten recept kure ala kachna, ne? Jen tam byla jeste slanina asi.
baltik do misky kysaného zelí nakrájet jablko, promívhat, výborný salát
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY