Prosím vás, napište mi, ze s nordic ware by se mi to nestalo, už ji asi tři roky vyndavam a zase vracím do košíku...

Prosím vás, napište mi, ze s nordic ware by se mi to nestalo, už ji asi tři roky vyndavam a zase vracím do košíku...

Potrefenáhusa s Nordic Ware sa mi to stalo len raz. Moze byt? ![]()
Potrefenáhusa s nordic ware nevim, mám starou litinovou a nestalo se mi to nikdy. Akorát cena asi jak za nordic ware?
Potrefenáhusa jinak mám hlad, já bych ji sežrala i takto ![]()
lemon29 Jednou jo! Já už ji chci dlouho.
mam silikonovou, ale mne z ni ta babovka přijde jak vařená, pak o něco lepší silikonovou, ale jen malou a pak modrou smaltovanou po prababicce, ale tam je úspěch taky nejistej
NW se musí hodně dobře vymazat a nestane se to. Ehm, takže se mi to stalo asi dvakrát a tady už bylo hodně fotek NW katastrof. Ale pořiď ji, jsou krásný, a co mám sprej, už je to v pohodě.
Já mám tu smaltovanou litinovou a nemám s ní větší problem. Vymazavam máslem, teda vetsinou děti vymazávaji. Možná to bude v tom, ony to vždy strašně tema ručičkami opatlaji, já nejsem tak důsledná, taky mi už párkrát zatrnulo. Ale obecně mi funguje dobre.
Biely kvetono je to cely slany, daji se do toho prisady ala sojovka a podobne, fakt moc dobry, kdyby bylo treba zkusit, recept mam :)
Já bych si recept prosila.
Včera jsem vařila kari z červené čočky, strašně dobrý to bylo.-)
Ja mám už pár rokov cínovú formu za pár eur a ešte sa mi nestalo, aby sa nevyklopila. Pečiem na spodnej mriežke.

dynda Prosim, kde maji olej ve spreji? Je to nejaky dostupny obchod typu Tesco? Kdyz si vzpomenu, koukam po nem v ruznych kramech, ale zatim jsem neuspela.
Potrefenáhusa ja mam keramickou, vymazavam maslem a kdyz mi nejde uplne idealne vyklopit, tak pak vzdycky zjistim, ze je to tim, ze v tom miste to bylo vymazane blbe. Silikonove jsem az na takove minibabovicky vsechno vyhodilo, mne pripada, ze to z toho smrdi
Potrefenáhusa Myrtila já jsem teď k vánocům dostala novou NW a na té bylo napsáno, že se nemá olej ve spreji používat, jen nějaký s přídanou moukou (neptejte se mě, co to je). Docela mě to překvapilo, ale zase by to vysvětlovalo, proč mám poslední dobou problém vyndat bábovku ze staré formy. Používala jsem olej (bez mouky) ve spreji. Musela jsem to vždycky po stranách objet špejlí. Tak bacha na to. Začala jsem používat máslo a mouku a u obou forem to jde vyklepnout samo.
continuity díky! je to vyzrálé maso z Jelcovy Lhotky (mají i na rohlíku) - teď tady zrovna mám palec a váleček
Potrefenáhusa S nordic ware by se ti to nestalo!
Potrefenáhusa NW si kup, i se sprejem(Dortisimo), ale nejlepsi je sklenena, s tou se to nestane fakt nikdy!
To čím vymazávat je vůbec věda. Máma pekla v prastarých smaltovaných formách (plech nebo litina), vymazávala máslem. Když jsem pořídila první keramickou (beránka), z mnoha stran se mi dostalo instrukcí vymazávat jedině olejem, že snese vyšší teplotu.
Mám i silikonovou bábovku, je asi jediná, kde je jistota 100% úspěchu, ale není to z ní ono. Silikonová forma na berana šla pryč po prvním pokusu.
711990 ano ano, taky hlasuju pro skleněnou! nejlépe po babičce, z jenskýho skla... ale Simax taky dobrej
Určitě se dá objednat z Tescomy, něco má Makro a ten, co má Tescoma, nabízí i Alza. V potravinách jsem ho ještě nekoupila, ale ani nehledala.
Sweet Potato Moje matka (JM) vymazávala pouze sádlem. Já, z čistě diplomatických důvodů, vymazávam máslem. Ten olej se mi tam nikdy moc nehodil..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.