viktorka_od splavu já je dělala stejně, na 180 a půl hodiny a byly spálený. Na povrchu i dole. Vevnitř moc dobrý, ale tím, ze i dole, se to nedalo nijak jednoduše odstranit. Příště jsem pekla cca 20 min a byly málo. Jsem přemýšlela, ze je orestuji a vrznu do parního hrnce, no nevím.
Jídlo a vaření
nonemy normálne je orestuj, prehod a nech dojít na té pánvi pod poklickou - já mám klasickou indukci a jenom ji vypnu. Nechám cca 5 minut a mezitím dodělám zálivku nebo co potřebuji. Pokud se mi něco neudela jsou to ty, co tam házím dodatečně - to nedělej ![]()
continuity dobře, zkusím to tak, děkuju
nonemy Jenom orestovat, 10-15 minut maximálně. Péct je třičtvrtě hodiny je vražda zeleniny.![]()
Já je miluju, ale ne na másle. Dělám je na anglické slanině. ![]()
Dadoo Br, já slaninu hrozne nerada, přijde mi, ze přebije chuť jakýhokoliv jidla
nonemy ja 2-4 min restuju na masle na panvi, 2 min. necham dojit pod poklickou. Z trouby mi to tolik nechutnalo.
viktorka_od splavu tak to na pánvi jsou za 15 minut. Jaká je výhoda toho pečení?
Ja som ich prvýkrát robila predvčerom a bolo to naozaj rýchle, opiekla som na masle asi 5 minút, potom premiešala, odstavila, zakryla a nechala tak. Potom som ich posypala balkánskym syrom a jedli sme ich so zemiakovou kašou. Boli výborné!
Ale zas ja som mala kapustičky mrazené a robila som ich v liatinovej panvici. Pracné sa mi to nezdalo vôbec.
continuity 0zero7 tak postupovala jsem dle Cuketkova receptu jak pisu. a taky se podle nej ten recept jmenuje... poskladat "na zada" otocit a nechat dojit. skladani a otaceni strasny voser. a spalene a vevnitr tvrde jsem mela nektere prave na te panvi, pac me to svadelo dodavat postupne. jinak vrazda zeleniny to mozna je, ale ja rada zeleninu bud syrovou, nebo tepelne upravenou domekka. nic mezi, to mi fakt nechutna
viktorka_od splavu aha Tak to jo. Me to prave uplne mekky nechutna.
Mám novou hračku![]()

Sweet Potato
Vypadá funkčně!!!
Potrefenáhusa Ještě nevím, jak si poradí s tvrdou mrkví, ale já ji kupovala právě na cuketu. A tam funguje skvěle.![]()
Sweet Potato mrkev je stejně naprd, blbě se to pak ji, jak je to tvrdý, na cuketu nejlepší!!!
Sweet Potato ježíš, další věc, kterou asi potřebuju!
Vilemina Rozhodně! #teamtescoma ![]()
Sweet Potato no jo, jako by tý inspirace odsud nebylo už dost (boty, šaty, cajky...)![]()
Sweet Potato tss to uz mam aspon rok
Candance Tss a kde jsi byla, když jsem hledala, čím špagetovat cuketu, hm?!![]()
Sweet Potato asis chyběla, já tu skrabku po zdejší masírce mám už taky skoro rok!!!
Potrefenáhusa Škrabku pamatuju! Tu jsem v prvním kole neshledala uspokojivou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY