Holandie samotná by skončila z poloviny na zemi nebo na stolku, voni sice trvaj na tom že musej jíst sami, ale nejsou ještě tak úplně zručný. Krmit se ale nenechaj, to by se vztekli. Takže smoothie je z nouze ctnost, dostávaj to ve flašce a nazdar. Ale když vidim jak jim do toho hází mdlej banán, nakyslý jabko a nesladký borůvky, tak bych nad těma harantama i slzu uronila!
Jídlo a vaření
barbucha s banánem to bude sladký dost, bych je nelitovala a dala si s nema :-)
barbucha nas milostpan se krmit nechava rad, ale MUSI mit v ruce svoji lzicku, aby to vypadalo, ze ji sam a jak se s tim nadre. Chlap...
Hele ale zralej banan rozmixovanej na koktejl s kokosovym mlikem, to si obcas delam a chutna mi to. S jogurtem teda nevim ![]()
barbucha Tak ale voni to neznaj, tak nemaj srovnání a berou, co je, sladkyho si myslím pozdejc uzijou azaz
Alena_In Já dělám ráda nakládaný balkán. Nakrájím na kostky, přihodím různé byliny čerstvé i sušené, strouhnu citronové kůry, zastříknu ev. vinným octem a přihodím různé olivy. a zaleju EVOO. Promíchat a nechat chvíli odležet. Nebo přidám ještě i sušená rajčata. Jí se vidličkou, rukama, či napichuje na párátka. Úspěch to má vždycky. ![]()
(edit: ty sušené byliny nechám nejdřiv v oleji trochu nabobtnat)
Dadoo Balkán se mi vždycky rozpadá. Jíst ho rukama nebo napichovat na párátka si nedovedu představit. To je pro mě sci-fi. Ale možná ho neumím krájet.
notna to ten zirovnickej. Kdyz ale koupis jinou znacku, je mnohem kompaktnejsi. Ja is kvuli tomu dlouhy leta myslela ze mi balkan nechutna.
711990Aha, mi ten žírovnický právě celkem chutná. Pak ještě koupím občas vážený.
notna Balkánsky syr z Lidla sa dá pekne krájať na kocky.![]()
Biely kvet a tam ho právě kupuju![]()
notna zkus jinou značku. Fakt to jde![]()
Já krajim bez problemu i ten Zirovnicky
DadooBalkán není můj oblíbenec, takže jsem si tady teď rozšířila obzory, ale zkoušet to nebudu. Díky :-)
Jsem dnes dělala poprvé fazolové karbanátky a byly pěkně hnusný ![]()
A zeptám se prosím, jak dlouho a na kolik pecete ty kapusticky na zadicka? Mam je buď pripaleny, nebo tvrdý a horky. Jsem marna ![]()
nonemy do fazolových karbenátků bych se nepouštěla, to předem vím jak dopadne (jako ty tvoje:-))
kapustičky tak přiměřeně, otočím knoflíkem o 180 stupňů což je asi na 180 stupňů,-)) peču asi půl hodiny? třičtvrtě? jak začnou být na povrchu důkladně opečený, ale ne spálený, tak jsou uvnitř hotový. mezitím to jednou dvakrát prohrábnu. předtím je teda obalím v rozpuštěným másle a dost solím, dle Cuketky. v neděli jsme je měli s tuňákem:-)
viktorka_od splavu tak to na pánvi jsou za 15 minut. Jaká je výhoda toho pečení?
continuity bezpracné
viktorka_od splavu na te pánvi s tím děláte co? Já to položím na pánev, když zhnědnou, přiklopim pokličkou, potresu, odstavím a chvilku počkám.
Jídla, které trvají déle jak 20-30 minut vůbec nemám šanci v týdnu udělat.
continuity ja ditto delam na panvi protoze rychly, jinak nez polozit na ni ala polozit na plech na tom nepracuju
viktorka_od splavu co s tim delas jeste jinyho prosimte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY