Ounz taky když tam člověk vrazi pomalu kostku másla, tak aby si to kazil olejem
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa No viď!
Já mazu maslem a vysypávám kokosem ![]()
dynda Diky, v Makru jsem hledala, ale evidentne malo!
MaeGandal U te moji bylo uvedene akorat, ze se nema pouzivat olivovy olej. Bezne ji vymazavam slunecnicovym a vysypavam strouhankou a vyklopit jde vzdycky.
Vymazavat maslem me vubec nenapadlo, se priznam, od maminky znam jenom ten olej :-) To nekdy zkusim, az budu mit v ramci moji alergie zase tolerantnejsi obdobi.
Používá tu někdo kameninovou formu na bábovku? Tu chci zkusit já, mám kvovou od Tescomy a je na nic, zkoušela jsem různý vymazávání i vysypávání a skoro vždycky tam kousek zůstane.
...já. Mám letitou kameninovou formu na bábovku po babičce.
Vždycky vymazávám(i buchty na plech, pod vánočku dávám pouze pergamenový papír) máslem a vysypu moukou.
Miru To je můj blíbený způsob, zkusím, díky. Posledně jsem pekla tvarohovou podle Apetitu a byla úžasná.
Mimochodem, včera jsem dělala tu sýrovou roládu s lososem, co tu někdo dával a byla super, zařadím ji častěji.
Potrefenáhusa takze moze to vyzerat krasne

Ale aj podobne ako to tvoje ak nevymazes dostatocne maslom.
Ak kup si ju, ja ju milujem ![]()
Potrefenáhusa Sweet Potato MaeGandal
Sprejuju olejem na pečení a vysypávám moukou. Když jsem zkoumala, proč mi najednou nejde bábovka vyklopit, někde jsem se dočetla, že máslo není dobré, jak obsahuje vodu, ta se odpaří... Nevím, u sebe bych to tipla spíš na to, že jak mi pomáhá při pečení syn, tak jsem to začala flákat. Těžko říct. Se sprejem je to zase 100 %, tak už to neřeším.
Janulik03 ja uz sem se asi ptala, ale jak to krajis aby ses z toho nezblaznila?:D
711990 uplne normalne nerozhadzu ma tie sikminy. Reznem to rovno cez ne
ziadne crcanie
Mame kovovu formu, vymazavame bravcovou mastou, vysypavame hrubou mukou, niekedy kokosom a babovka sa nam chyti na formu zriedkavo, a ak ano, tak len kusok. Nepamatam si, ze by sa nam chytil cely vrch tak, ako to ma @potrefena husa. Ak aj nejde hned vyklopit, dame na horucu formu mokru utierku, nechame chvilu postat a o chvilu vyklopime. Obcas vtedy zostane vo forme prichyteny kusok.
Janulik03 mas ji nadhernou ![]()
Lamicka len to nie je pravidlom
Janulik03 to bych asi umrela![]()
711990 no pedanti to maju tazke v zivote ![]()
MaeGandal ja bych taky tak krajela![]()
Potrefenáhusa je, ja jsem prvne myslela, ze zapracoval Goliasek ![]()
Taky obcas vyrobim trhanec, ale u nas se sezere vsechno. Blby je, kdyz si clovek chce dat zalezet pred navstevou, to se trhne dost casto. Takze uz radsi neco na plech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY