Ava tak ja absolutne nejím pět jídel denně, já bych to taky nesnedla všechno, co tam ona má. Kdybych jedla podle ní, mám imrvere hlad a na konci 5 kg navíc. Potřebuji pořádný oběd a pak už mi je to celkem jedno.
Jídlo a vaření
711990 U nás je dnes špenát s polentou a ztraceným vejcem. To je rychlovka. kvůli úspoře času jsem tu polentu ke špenátu začala vařit právě s dítětem. Oškrábat brambory bylo nemyslitelné. A pak ji máme ještě druhý den grilovanou nebo opékanou k salátu.
711990 Tak to zrovna ta čočka je docela fajn. Jen chvilka příprav a pak už půl hoďky zcela samostatně bublá v hrnci. :) No a vlastně jestli máš Simple, tak tam je rychlých jídel taky dost, jen na ty ingredience je to občas trochu náročnější mi přijde, ale na Rohlíku už mají skoro všecko... včetně černýho česneku co jsem ho ještě před půlrokem sháněla po všech čertech!
Karoleena jo, prave ze ty samovarici se jidla jsou taky fajn! Uz mam diky vam plan na tyden skoro!:))
711990 Ještě namarinuj červenou cibuli, vylepší každý jídlo (krom těch buchticek teda)
Potrefenáhusa
hmm mnam
711990 ja vcera hovezi pupek peceny na korenove zelenine s bram.kasi a dnes spagety s kurecim masem, cuketou, mrkvi a mini rajcaty. Zitra sekana s br.salatem a v nedeli cocka s vejcem/parkem. Sama bych mohla mit lehci jidla, ale treba salat z cerne cocky by deti nejedly (zatim, pracuju na tom
).
Taky jsem presla na 1 teple jidlo denne.
Lamicka dekuji za inspiraci:)))
Nemáte tip na dobrý recept na sacher dort? Nebo nevíte, zda je dobrý z kuchařky Klasické evropské kuchyně od Vaňka. Ten tu mám. Je tam olej a nevím proč, jsem si myslela, že by sachr měl být s máslem.
711990 my sme mali dnes zapečené cestoviny s omáčkou mornay podľa kucharky pro dceru. A u nás inak v poslednej dobe dosť frčí fritata a k tomu kapustičky na zádička. Áno, aj ja som tomu prepadla :-)
betsey tyjo o Mornay omacce jsem nikdy neslysela! Pro me bohuzel nerealny (Tonda nemuze mlecnou bilkovinu), ale zni to jako bajecny jidlo pro samba! A fritattu a kapusticky jsem zacli taky zarazovat. Kapusticky jsou obzvlast vytecne!!!
711990 Já jsem tuhle ke kapustickam upekla maso v troubě jenom trochu podlitý a bylo to výborný a bez práce
Tyjo, prosím vás, pokračujte. Manžel mi dnes večer oznámil, že od pondělka je trvale doma na HO. Úplně živě vidím, jak se o půl 12 zvedne od počítače, přijde do kuchyně a: Jak to uděláme s obědem??? ![]()
Já dnes vařila bezpracně tresku v troubě, rejži v rejžovaru a brokolici s mrkví na pařáčku.
Jedno teplé jídlo denně je jisté, víc nedám.
Potrefenáhusa ja k nim zamichala takovou tu slaninu na kosticky z Lidlu, tak jsem je delala s testovinama a k pecenymu kureti. Prijde mi ze ae fakt hodej ke vsemu.
Dík za tu fritattu!! Ta se u nás ujme. Ještě ke všemu vařím bezlepkově...
711990 ja vcera hovezi pupek peceny na korenove zelenine s bram.kasi a dnes spagety s kurecim masem, cuketou, mrkvi a mini rajcaty. Zitra sekana s br.salatem a v nedeli cocka s vejcem/parkem. Sama bych mohla mit lehci jidla, ale treba salat z cerne cocky by deti nejedly (zatim, pracuju na tom
).
Taky jsem presla na 1 teple jidlo denne.
muzu se chodit k vam stravovat?![]()
hezky jidelnicek.
711990 Hoděj ![]()
u nás nic než klasika a najela jsem na systém vaříme ze zásob, takže včera pečené kuře na másle s bramborama v páře a dnes "české" rizoto s mrkví a hráškem ze zbytku vč. vypečené šťávy místo vývaru. zítra budou francouzské palačinky se slanou i sladkou náplní a asi začnu dělat nějaké plány a jídelníčky /což si teda plánuju už leta a furt nejsem schopná se toho držet![]()
betsey na fritatu už myslím asi tři dny, vidím to na pondělí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY